Hvordan du får Xbox-produktet reparert

Reparasjonstrinn

Det er enkelt å få Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren reparert. Send oss Xbox-produktet som ikke virker, og vi vil reparere det. Slik gjør du det:

Trinn 1: Registrer Xbox-produktet (hvis du ikke allerede har gjort det)

Dette trenger du:

Beregnet tid: Omtrent 3 minutter

Trinn 2: Send en forespørsel om reparasjon på Internett

picture
  • La oss få vite hvilket problem du har med produktet.
  • Vi vil la deg få vite om produktet har gyldig garanti.
    Reparasjon med gyldig garanti: Gratis
    Reparasjon uten gyldig garanti for den originale Xbox 360-konsollen: € 80 pluss avgifter (sendt via Internett) eller € 110 pluss avgifter (sendt via telefon)
    Gratis reparasjon uten gyldig garanti for Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen: € 80 pluss avgifter (sendt via Internett) eller € 110 pluss avgifter (sendt via telefon)

• Hvis produktet ikke har gyldig garanti, vil vi la deg få vite hva reparasjonen koster.
  • Kredittkortene American Express, Visa, MasterCard og Discover godtas

Kontroller garantistatusen (logg på med Microsoft-kontoen, om nødvendig).

Beregnet tid: Omtrent 2 minutter

Trinn 3: Send oss produktet

picture
  • Fjern alt tilbehør, og legg bare konsollen eller sensoren i en forsendelsesboks.
  • Fest den medfølgende forsendelsesetiketten til boksen, og send den til servicesenteret.
  • Du kan kontrollere reparasjonsstatusen ved å gå til myservice.xbox.com.

Beregnet tid: Omtrent 3 til 4 dager

Trinn 4: Vi reparerer produktet

picture

Beregnet tid: Omtrent 10 til 17 dager

Tid for vedlikehold

Den totale reparasjonstiden er 14 til 21 dager (inkludert leveringstid). Gjennomsnittlig servicetid for hvert land er oppgitt nedenfor.

LandTid for vedlikehold
Østerrike 9 dager
Østerrike 9 dager
Belgia 8 dager
Tsjekkia 9 dager
Danmark 10 dager
Finland 14 dager
Frankrike 10 dager
Tyskland 7 dager
Ungarn 11 dager
Irland 13 dager
Italia 11 dager
Nederland 7 dager
Norge 16 dager
Polen 10 dager
Portugal 14 dager
Spania 13 dager
Sverige 11 dager
Sveits 10 dager

Obs! Servicetiden er et anslag og starter med én gang vi mottar konsollen på servicesenteret.

Garanti etter service

Vi gir garanti etter service for reparerte konsoller. Lengden på garantien avhenger av om servicen var med eller uten gyldig garanti, på følgende måte:

• Service med gyldig garanti: Hvis Xbox 360-konsollen blir reparert i den gyldige garantiperioden (gratis reparasjon), mottar du enten balansen for den opprinnelige garantien eller 90 dager, alt etter hva som er lengst.
  • Service uten gyldig garanti: Hvis Xbox 360-konsollen blir reparert utenfor den gyldige garantiperioden (betalt reparasjon), vil den reparerte konsollen ha 90 dagers garanti.

Er du klar til å be om reparasjon?

Starte en forespørsel om reparasjon