Finne konsoll-IDen til Xbox 360-konsollen, Xbox 360-serienummeret og Kinect-serienummeret

Løsninger

Før du kan registrere Xbox-produktet eller få det reparert, må du kjenne serienummeret til produktet. Det kan også hende du må vite ID-nummeret for konsollen. Slik finner du disse numrene.

Finne konsoll-IDen

Obs!  Du kan bare finne konsoll-IDen på Xbox-dashbordet. Konsoll-IDen er ikke det samme som konsollserienummeret.

1. Gå til Settings og velg System.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg System Info. Konsoll-IDen vises på skjermen under konsollserienummeret (som også vises på skjermen).
picture

Finne serienummeret på konsollen

Serienummeret på Xbox 360-konsollen finnes på tre steder:

• Bak den ovale USB-døren på forsiden av konsollen
  • Over A/V-porten på baksiden av konsollen
  • På skjermbildet System Info på Xbox-dashbordet (sammen med konsoll-IDen slik det er beskrevet ovenfor)
Xbox 360 E-konsollen
picture
Xbox 360 S-konsoll Den originale Xbox 360-konsollen
picture picture

Finne serienummeret på Kinect-sensoren

Du finner serienummeret til Kinect-sensoren nederst på sensoren. Nummeret består av 12 tall som er skrevet under strekkoden.

Kinect-sensor
picture