Slik tilbakestiller du et glemt passord for foreldrekontroll på Xbox 360

Hvis du har glemt passordet, kan du tilbakestille det ved å svare på passordspørsmålet du opprettet da du konfigurerte foreldrekontroll på Xbox 360-konsollen din. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter Family.
  2. Skriv inn et hvilket som helst passord (selv om det er feil) når du blir bedt om det.
  3. Når du får beskjed om at passordet er feil, velger du Reset Pass Code.
  4. Når passordspørsmålet vises, bruker du håndkontrolleren eller minitastaturet til å skrive inn svaret, og deretter velger du Done.

Hvis du ikke kan huske svaret på passordspørsmålet, må du kontakte kundestøtte for Xbox for å få mer hjelp.