Slik angir du tidsbegrensning på Xbox 360-konsollen

Se videoen nedenfor for å finne ut mer om familietidtakeren.

Se videoen Set the Family Timer to help limit screen time. Obs! Denne videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Bruk familietidtakeren til å begrense hvor lenge familien din kan bruke konsollen daglig eller ukentlig. Familiemedlemmene kan se hvor mye tid som gjenstår, ved å trykke guideknappen på Xbox-håndkontrolleren. Når tiden utløper, slås konsollen av og kan ikke brukes igjen før familietidtakeren tilbakestilles automatisk neste dag eller uke.

Slik stiller du inn familietidtakeren:

1.  Gå til Settings på konsollen, og velg deretter Family.
    2.  Velg On for å aktivere Console Safety.
    3.  Skriv inn et passord på fire tegn med håndkontrolleren.
    4.  Velg Family Timer.
    5.  Velg om du vil angi en Daily (daglig) eller Weekly (ukentlig) tidsbegrensning.
    6.  Bruk venstre styrespak for å øke eller redusere tidsperioden. Velg deretter Continue.
    7.  Velg Save and Exit.

Når familietidtakeren er aktivert, vises varsler 1 time, 30 minutter, 15 minutter og 5 minutter før tiden er oppbrukt. Da får spillerne tilstrekkelig tid til å lagre spillet. Når ett av disse varslene vises, kan du imidlertid legge til mer tid eller deaktivere tidtakeren ved å skrive inn passordet.

Slik legger du til tid eller deaktiverer familietidtakeren:

1.  Når et Tidsbegrensning-varsel vises, trykker du guideknappen for å se alternativene for Tidsbegrensning.
    2.  Skriv inn passordet på fire tegn på kontrolleren.
    3.  Velg å legge til mer tid, deaktivere tidtakeren eller slå av konsollen.

Obs! Hvis du vil ha informasjon om hvordan du styrer Xbox Live-opplevelsen, kan du se Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox 360.