Foreldrekontroller for Xbox Live og Xbox 360-konsollen

Beskytte familien

Personvernet til familien på Internett er svært viktig, og Xbox tar dette på alvor.

• Finn ut hvordan du kan bruke foreldrekontroller til å administrere hvilke typer spill, filmer og TV-programmer familiemedlemmer kan spille av og se på på Xbox 360-konsollen.
  • Finn ut hvordan du administrerer hvor mye tid familiemedlemmer kan bruke på konsollen per dag eller per uke.
  • Finn ut hvordan du styrer om familiemedlemmer skal ha tilgang til Xbox Live.

Obs!  Hvis du har kjøpt en brukt Xbox 360-konsoll der et passord for foreldrekontroll allerede er angitt, må du kontakte kundestøtte for Xbox for å tilbakestille passordet.

Et ikon som representerer to familier med Xbox-spillere.

Slik kan du bidra til å gjøre familiens opplevelse med Xbox Live og Xbox 360-konsollen sikrere og tryggere:

Angi foreldrekontroller for Xbox 360

Finn ut mer om funksjonene for foreldrekontroll på Xbox 360-konsollen og Xbox Live.

Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360

Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen ved å angi et passord, eller ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din. Finn også ut hvordan du kan gjenopprette Xbox Live-passordet hvis du har glemt det.

Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox 360

Få mer informasjon om innstillingene for nettsikkerhet og personvern som Xbox Live tilbyr.

Oppgradere en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360

Finn ut hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto når barnet når myndighetsalderen.