Foreldrekontroller for Xbox LIVE og Xbox 360-konsollen

Beskytte familien

Personvernet til familien på Internett er svært viktig, og Xbox tar dette på alvor.

Finn ut hvordan du kan bruke foreldrekontroller til å administrere hvilke typer spill, filmer og TV-programmer familiemedlemmer kan spille av og se på på Xbox 360-konsollen. Du kan også administrere hvor mye tid familiemedlemmer kan bruke på konsollen per dag eller per uke, og styre om de skal ha tilgang til Xbox LIVE.

picture

Dette er noen av måtene du kan bidra til å gjøre familiens opplevelse med Xbox LIVE og Xbox 360-konsollen sikrere og tryggere:

Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live
Finn ut mer om funksjonene for foreldrekontroll på Xbox 360-konsollen og Xbox LIVE.

Kontrollere tilgangen til Xbox Live-kontoen
Styr tilgangen til Xbox LIVE-kontoen ved å angi et passord eller ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.

Online-sikkerhet og personvern for Xbox Live og Zune
Få mer informasjon om innstillingene for online-sikkerhet og personvern som Xbox LIVE og Zune tilbyr. Finn også ut hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto.