Konfigurere Xbox 360 E-konsollen

Oversikt

Det er enkelt å konfigurere din nye Xbox 360 E-konsoll. Følg denne trinnvise fremgangsmåten.

Løsninger

Pakke ut og plassere konsollen

Trinn 1: Pakk ut konsollen

picture

Et Xbox 360 E-spillsystem inneholder vanligvis:

1. Konsoll
  2. AV-kabel (3,5 mm kompositt)
  3. Strømforsyning
  4. Strømledning
  5. Trådløs kontroller
  6. 2 AA-batterier
  7. Brukerhåndbok
  8. Kabelbasert hodesett (varierer etter konsollpakke)

Trinn 2: Fjern beskyttelsesteipen

picture

Trinn 3: Plasser konsollen

God plassering Dårlig plassering
picture picture

Pass på at plasseringen for konsollen er som følger:

• Stabil
  • Godt ventilert, relativ kjølig og borte fra direkte varmekilder
  • Åpen. Ikke legg objekter på, under eller like ved siden av konsollen

Du kan plassere konsollen vannrett eller loddrett.

Koble til strømforsyningen

1. Koble til strømforsyningen.
  2. Koble strømledningen til strømforsyningen.
  3. Koble til strømledningen i en stikkontakt.

Koble konsollen til en TV

Xbox 360 E-konsollsystemet inkluderer en kompositt AV-kabel. Du kan bruke denne kabelen for å koble konsollen til en standard-TV eller -skjerm. Slik gjør du det:

Obs!

• Denne kompositte AV-kabelen støtter ikke HD-visning (High Definition).
  • Hvis du har en HDTV og vil sjekke instruksjonene for å bruke en HDMI-kabel, kan du se Koble Xbox 360-konsollen til en TV.
  1. Koble den lille kontakten på 3,5 mm til kontakten på 3,5 mm på baksiden av konsollen.
  2. Finn A/V-inngangene på TV-en eller skjermen. Koble de fargekodede kontaktene på den kompositte AV-kabelen til de tilhørende portene på TV-en på følgende måte:
    • Gul = komposittvideo
    • Rød = analog lyd for høyre kanal
    • Hvit = analog lyd for venstre kanal
picture

Obs! Mono-TV-er har bare én lydport. Koble enten den røde eller den hvite kontakten til TV-en.

1. Slå på TV-en og konsollen.

Når du slår på TVen og konsollen, skal Xbox-dashboard vises på skjermen:

picture

Hvis du ikke ser Xbox-dashboard, må du kanskje endre innstillingen for videoinngangen. Hvis du vil endre innstillingen for videoinngangen, finner du instruksjoner i håndboken for TVen eller hjemmeunderholdningssystemet du har.

Du kan få bedre videovisning ved å endre standardinnstillingene.

Koble til en kontroller

Koble til en trådløs kontroller

1. Slå på konsollen.
  2. Sett inn AA-batteriene i kontrolleren.
  3. Slå på kontrolleren ved å holde nede Xbox Guide-knappen, til kontrolleren slås på.
picture

Hvis håndkontrolleren ikke slås på, må du kontrollere batteriene. Hvis du bruker en oppladbar kontroller, må du kontrollere at den er oppladet.

1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på konsollen.
picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på håndkontrolleren innen 20 sekunder.
picture

Obs!

• Når lysene rundt strømknappen på konsollen slutter å blinke, er håndkontrolleren tilkoblet.
  • Du kan koble opptil fire kontrollere til en konsoll.
  • Hver tilkoblede kontroller er tilordnet til en av fire posisjoner. Hver posisjon svarer til en belyst del rundt Xbox-guideknappen på håndkontrolleren.
picture

Koble til en kabelbasert kontroller

Hvis du har en kabelbasert kontroller, kan du se Koble til en spillkontroller.

Angi konsollinnstillingene

picture

Når du starter konsollen for første gang, blir du bedt om følgende:

• Velge språk.
  • Opprette en profil.
  • Konfigurere en nettverkstilkobling (valgfritt). Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler til Xbox LIVE, kan du se Kablet tilkobling eller Trådløs tilkobling.

Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre disse trinnene.

picture

Nå kan du sette inn en spillplate og starte spillingen!

Tips! Se Xbox 101-videoer for å lære hvordan du får mest mulig ut av Xbox 360-konsollen.