Finn den optimale plasseringen av Xbox 360-konsollen

Løsninger

Plasser konsollen i et åpent, godt ventilert og ryddig område, borte fra andre elektroniske enheter. Konsollen er designet for automatisk avslåing for å beskytte den mot utilstrekkelig ventilasjon.

Dårlig ventilasjon God ventilasjon
picture picture

Slå av konsollen før du flytter den.

Tips for plassering av Xbox 360-konsollen

• Plasser konsollen på et åpent sted med god ventilasjon. Ikke plasser konsollen på et innelukket sted.

• Ikke sett andre elektroniske enheter oppå, under eller inntil sidene av konsollen.

• Sørg for at konsollen og strømforsyningen står på en hard, stødig overflate. Ikke plasser konsollen på noe mykt (for eksempel en seng, en sofa eller et teppe).

• Hold konsollen borte fra varmekilder, for eksempel ventilasjonsåpninger på TVer og elektroniske enheter. Hold også konsollen borte fra lufteventiler og direkte sollys.

• Plasser konsollen slik at den ikke står i nærheten av kilder med høy vibrasjon, som lavfrekvenshøytalere, subwoofere, osv.