Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360

Oversikt

Xbox 360-systemhurtigbufferen lagrer ulike elementer, som for eksempel spilloppdateringer, installasjonspakker med systemoppdatering og spillerbilder av vennene dine. Du kan ofte løse problemer med Xbox 360 ved å tømme systemhurtigbufferen.

Følgende blir ikke fjernet når du tømmer hurtigbufferen for Xbox 360:

• Gamertagen din
  • Innhold du har lastet ned
  • Spillfiler
  • Programvareoppdateringer for konsollen

Hvis du tømmer hurtigbufferen, fjernes tidligere nedlastede spilloppdateringer. Du må laste ned disse oppdateringene på nytt neste gang du spiller spillet.

Slik tømmer du systembufferen

Obs! Gjenta disse trinnene tre ganger.

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
picture
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
picture
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.