Logg på
Del denne siden

Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360

Oversikt

Xbox 360-systemhurtigbufferen lagrer ulike elementer, som for eksempel spilloppdateringer, installasjonspakker med systemoppdatering og spillerbilder av vennene dine. Du kan ofte løse problemer med Xbox 360 ved å tømme systemhurtigbufferen.

Når du tømmer hurtigbufferen for Xbox 360, fjernes ikke følgende:

• Gamertagen din
  • Innhold du har lastet ned
  • Spillfiler
  • Programvareoppdateringer for konsollen

Hvis du tømmer hurtigbufferen, fjernes tidligere nedlastede spilloppdateringer. Du må laste ned disse oppdateringene på nytt neste gang du spiller spillet.

Slik tømmer du systembufferen

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage.
picture
  1. Merk (men ikke velg) en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren for å velge Device Options.
  2. Obs! Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger. Dermed tømmes bufferen for alle lagringsenheter.

picture
  1. Velg Clear System CacheDevice Options-skjermen.
picture
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  2. Obs! Når du har tømt systembufferen, kommer du tilbake til Storage Devices-skjermen. Du kan deretter trykke guideknappen på håndkontrolleren og gå tilbake til startsiden for Xbox.

Hva sier andre brukere om disse emnene?

Hvis du vil se hva andre brukere sier om disse emnene, eller hvis du vil stille egne spørsmål, kan du gå til våre støttefora for Xbox og se følgende samtaler:

Xbox Support Forums – Using my console

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforaene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.