Slik bruker du systemkobling for å koble sammen flere Xbox 360-konsoller

Oversikt

System Link-spilling er en form for flerdeltakerspill der du kan koble sammen to Xbox 360-konsoller med en kabel eller opptil 16 konsoller i et nettverk. Med koblede konsoller kan flere brukere spille det samme spillet. Denne typen spill er forskjellig fra spill med delt skjerm, der alle spillerne er koblet til samme konsoll.

Denne artikkelen beskriver hvordan du kobler sammen to eller flere Xbox 360-konsoller for å spille et enkelt spill fra flere (System Link-spilling).

Obs! Du kan inkludere både originale Xbox 360- og Xbox 360 S-konsoller i System Link-spilling.

Løsninger

Det du trenger

Før du kan konfigurere en System Link, må du ha følgende elementer:

• Et Xbox 360-spill som støtter System Link-spilling

Tips! Se på baksiden av spillboksen for å finne ikonet og informasjonen for System Link-spilling. Spillboksen eller håndboken viser hvor mange spillere som kan delta i en System Link-kamp for det aktuelle spillet.

• En spillplate med samme spill for hver konsoll, med samme spillversjon, kart og oppdragsoppdateringer.
  • Et fjernsyn eller en dataskjerm for hver konsoll.
  • En System Link-kabel eller krysskabel for hver konsoll, en Ethernet-hub eller svitsj med nok åpne porter for å koble sammen konsollene, eller en trådløs nettverksadapter for hver konsoll.

Metode 1: Koble sammen to Xbox 360-konsoller (koblet tilkobling)

1. Slå av begge konsollene.
  2. Koble én System Link-kabel eller en Ethernet-krysskabel til Ethernet-porten på baksiden av hver konsoll, slik at de to konsollene kobles sammen.
    • På Xbox 360 E-konsollen er Ethernet-porten under Aux-porten.
picture
    • På Xbox 360 S-konsollen er Ethernet-porten under Aux-porten.
picture
  • På den originale Xbox 360-konsollen er Ethernet-porten ved siden av A/V-porten.
picture
  1. Koble hver Xbox 360-konsoll til et eget fjernsyn eller en egen dataskjerm.
picture

Slå på begge konsollene, og følg instruksjonene for System Link-spilling.

Obs! For System Link-spilling må begge konsoller ha samme spill, spillversjon, kart og oppdragsoppdateringer.

Metode 2: Koble sammen flere enn to konsoller (koblet tilkobling)

picture

Når du skal koble sammen flere enn to konsoller, trenger du en nettverksenhet, for eksempel en nettverkshub, en svitsj eller en ruter. Slik kobler du sammen konsollene:

1. Slå av konsollene.
  2. Koble hver konsoll til et eget fjernsyn eller en egen dataskjerm.
  3. Koble hver konsoll til nettverksenheten (hub, svitsj eller ruter) ved hjelp av Ethernet-krysskabler.
  4. Slå på nettverksenheten, og slå deretter på konsollene.
  5. Følg instruksjonene for å starte System Link-spilling.

Metode 3: Koble sammen to til fire konsoller (trådløs tilkobling)

Du kan koble sammen to til fire Xbox 360-konsoller for System Link-spilling ved å bruke trådløse nettverksadaptere for Xbox 360 eller det innebygde trådløse nettverket på en Xbox 360 S-konsoll eller en Xbox 360 E-konsoll. Hver konsolls trådløse nettverksadapter kommuniserer med de andre adapterne. Internett-tilkobling er ikke nødvendig i denne typen kobling, og slik kobling fra konsoll til konsoll er vanligvis midlertidig.

Obs! Du kan ikke blande trådløse og kablede tilkoblinger i samme konfigurasjon for System Link-spilling.

1. Slå av konsollene.
  2. Koble en trådløs nettverksadapter til hver originale Xbox 360-konsoll, og pass på at adapteren er installert og konfigurert.
    Obs!  Xbox 360 S- og Xbox 360 E-konsollen har begge innebygde trådløsenheter og krever ingen trådløs nettverksadapter.
picture

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du installerer en trådløs nettverksadapter, kan du se Koble til en trådløs adapter.

1. Slå på alle konsollene.
  2. Opprett koblingen mellom konsollene. Slik gjør du det:
    1. Gå til Settings, og velg deretter System.
    2. Velg Network Settings.
      • Hvis du bruker den nyeste versjonen av dashbordet:
        1. Velg Advanced Settings under Available Networks.
        2. Velg Create Ad-Hoc Network.
        3. Skriv inn et navn på trådløse nettverket, og velg deretter Done.

Det trådløse ad-hoc-nettverket er nå opprettet. Hver spiller kan koble seg til dette nettverket fra konsollen ved å velge navnet på det trådløse nettverket du opprettet på skjermen Available Network .

4. Hvis du bruker en eldre versjon av Xbox-dashbordet, velger du Configure Network. Følg deretter denne fremgangsmåten:
          1. I kategorien Basic Settings velger du Wireless Mode.
picture
        1. Velg Scan for Networks.
        2. Velg Create Ad-Hoc Network, angi navnet du vil bruke for det trådløse nettverket, og velg deretter Done.
        3. Avslutt System Settings.

Hver spiller kan koble seg til dette nettverket ved å velge Scan for Networks, og deretter velge det trådløse nettverket du opprettet.

1. Følg instruksjonene for å starte System Link-spilling.