Konfigurere Xbox 360- eller Xbox 360 S-konsollen

Obs!  Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360 E-konsollen, kan du se Konfigurere Xbox 360 E-konsollen.

Konfigurasjon av Xbox 360

Pakke ut og plassere konsollen

picture

Trinn 1: Pakk ut konsollen

Et Xbox 360-spillsystem inneholder vanligvis:

1. Konsoll
  2. A/V-kabel (varierer etter konsollpakke)
  3. Strømforsyning
  4. Strømledning
  5. Trådløs kontroller
  6. 2 AA-batterier
  7. Brukerhåndbok
  8. Kabelbasert hodesett (varierer etter konsollpakke)

Trinn 2: Fjern beskyttelsesteipen

picture

Trinn 3: Plasser konsollen

God plassering Dårlig plassering
picture picture

Pass på at plasseringen for konsollen er som følger:

• Stabil.
  • Godt ventilert, relativ kjølig og borte fra direkte varmekilder.
  • Åpen. Ikke legg objekter på, under eller like ved siden av konsollen.

Du kan plassere konsollen vannrett eller loddrett.

Koble til strømforsyningen

picture
  1. Koble strømforsyningen til konsollen først.
  2. Koble strømledningen til strømforsyningen.
  3. Koble deretter til strømledningen i en stikkontakt.

Koble konsollen til en TV

De fleste nye konsollsystemer inkluderer en kompositt lyd-/videokabel. Du kan bruke denne kabelen for å koble konsollen til en standard-TV eller -skjerm. Denne kabelen støtter ikke HD.

Hvis du har en HDTV, kan du se Koble en Xbox 360 S-konsoll eller en original Xbox 360-konsoll til en TV.

Kompositt A/V-kabeltilkobling med en standard TV eller skjerm:
picture
  1. Koble A/V-kontakten til A/V-porten på konsollen.
  2. Finn A/V-inngangene på TV-en eller skjermen. Koble de fargekodede kontaktene på den kompositte AV-kabelen til de tilhørende portene på TV-en på følgende måte:
    Gul = komposittvideo
    Rød = analog lyd for høyre kanal
    Hvit = analog lyd for venstre kanal
  3. Obs! Mono-TV-er har bare én lydkontakt. Koble enten den røde eller den hvite kontakten til TV-en.

4. Slå på TV-en og konsollen.
picture

Når du slår på konsollen og TVen, skal Xbox Dashboard vises på skjermen.

Koble til en kontroller

Hvis du har en kabelbasert kontroller, kan du se Koble en håndkontroller til Xbox 360.

picture

Koble til en trådløs kontroller

1. Slå på konsollen.
  2. Sett inn AA-batteriene i kontrolleren.
  3. Hold nede den midterste Xbox-guideknappen på håndkontrolleren til den slås på. Hvis håndkontrolleren ikke slås på, må du kontrollere batteriene. Hvis du bruker en oppladbar kontroller, må du kontrollere at den er oppladet.
  4. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på konsollen.
picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på håndkontrolleren innen 20 sekunder.
picture

Merknader

• Når lysene rundt strømknappen på konsollen slutter å blinke, er håndkontrolleren tilkoblet.
  • Du kan koble opptil fire kontrollere til en konsoll.
  • Hver tilkoblede kontroller er tilordnet til en av fire posisjoner. Hver posisjon svarer til en belyst del rundt av/på-knappen på konsollen og Xbox-guideknappen på kontrolleren.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kobler en håndkontroller til Xbox 360-konsollen, kan du se Koble en håndkontroller til Xbox 360.

Angi konsollinnstillingene

picture

Når du starter konsollen for første gang, blir du bedt om følgende:

Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre disse trinnene.

picture

Nå kan du sette inn en spillplate og starte spillingen!

Obs! Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer språket på Xbox 360, kan du se Xbox 360-dashbordet viser tekst på feil språk.