Konfigurere den opprinnelige Xbox 360-konsollen eller din Xbox 360 S-konsoll

Obs!  Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360 E-konsollen, kan du se Konfigurere Xbox 360 E-konsollen.

Konfigurasjon av Xbox 360

Pakke ut og plassere konsollen

picture
Trinn 1: Pakk ut konsollen

Et Xbox 360-spillsystem inneholder vanligvis:

1. Konsoll
  2. A/V-kabel (varierer etter konsollpakke)
  3. Strømforsyning
  4. Strømledning
  5. Trådløs kontroller
  6. 2 AA-batterier
  7. Brukerhåndbok
  8. Kabelbasert hodesett (varierer etter konsollpakke)
picture

Trinn 2: Fjern beskyttelsesteipen

God plassering Dårlig plassering
picture picture
Trinn 3: Plasser konsollen

Pass på at plasseringen for konsollen er som følger:

• Stabil.
  • Godt ventilert, relativ kjølig og borte fra direkte varmekilder.
  • Åpen. Ikke legg objekter på, under eller like ved siden av konsollen.

Du kan plassere konsollen vannrett eller loddrett.

Koble til strømforsyningen

picture
  1. Koble strømforsyningen til konsollen først.
  2. Koble strømledningen til strømforsyningen.
  3. Koble deretter til strømledningen i en stikkontakt.

Koble konsollen til en TV

De fleste nye konsollsystemer inkluderer en kompositt lyd-/videokabel. Du kan bruke denne kabelen for å koble konsollen til en standard-TV eller -skjerm. Denne kabelen støtter ikke HD.

Hvis du har en HDTV, kan du se Koble konsollen til en TV.

Kompositt AV-kabeltilkobling med en standard TV eller skjerm:
picture
  1. Koble A/V-kontakten til A/V-porten på konsollen.
  2. Finn A/V-inngangene på TV-en eller skjermen. Koble de fargekodede kontaktene på den kompositte AV-kabelen til de tilhørende portene på TVen på følgende måte:
    Gul = kompositt video
    Rød = analog lyd for høyre kanal
    Hvit = analog lyd for venstre kanal
  3. Obs!  Mono-TVer har bare én lydkontakt. Koble enten den røde eller den hvite kontakten til TV-en.

4. Slå på TV-en og konsollen.
picture

Når du slår på konsollen og TVen, skal Xbox Dashboard vises på skjermen.

Koble til en kontroller

Hvis du har en kabelbasert kontroller, kan du se Koble til en spillkontroller.

picture
Koble til en trådløs kontroller
  1. Slå på konsollen.
  2. Sett inn AA-batteriene i kontrolleren.
  3. Slå på kontrolleren ved å holde nede Xbox Guide-knappen, til kontrolleren slås på. Hvis håndkontrolleren ikke slås på, må du kontrollere batteriene. Hvis du bruker en oppladbar kontroller, må du kontrollere at den er oppladet.
picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på konsollen.
picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på håndkontrolleren innen 20 sekunder.
picture
Obs!
  • Når lysene rundt strømknappen på konsollen slutter å blinke, er håndkontrolleren tilkoblet.
  • Du kan koble opptil fire kontrollere til en konsoll.
  • Hver tilkoblede kontroller er tilordnet til en av fire posisjoner. Hver posisjon svarer til en belyst del rundt av/på-knappen på konsollen og Xbox-guideknappen på kontrolleren.

Angi konsollinnstillingene

picture

Når du starter konsollen for første gang, blir du bedt om følgende:

• Velge språk.
  • Opprette en profil.
  • Konfigurere en nettverkstilkobling (valgfritt). Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler til Xbox Live, kan du se Kablet tilkobling eller Trådløs tilkobling.

Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre disse trinnene.

picture

Nå kan du sette inn en spillplate og starte spillingen!

Tips! Se 101 Xbox-videoer for å lære hvordan du får mest mulig ut av Xbox 360-konsollen.