Endre innstillingene for Xbox 360

Oversikt

Du kan angi eller endre dato, klokkeslett, språk og andre innstillinger på Xbox 360-konsollen fra Xbox-dashbordet.

Konsollinnstillinger

Xbox Guide og Dashboard

picture

Med Xbox 360 Guide får du tilgang til funksjoner du bruker ofte, uavhengig av om du spiller et spill, ser en DVD eller bruker Xbox-dashbordet.

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren for å få tilgang til Xbox Guide.
picture
  1. Deretter trykker du Y-knappen på håndkontrolleren for å gå til Xbox-dashbordet. Hvis Dashboard-skjermen ikke ser slik ut, kan du se Oppdatere konsollprogramvaren for Xbox 360.

Obs!  Spillingen kan bli avbrutt hvis du går til dashbordet mens du spiller. Når du er på dashbordet, kan du bruke navigasjonsknappen eller venstre styrespak til å bevege deg gjennom de tilgjengelige menyvalgene.

Opprinnelige innstillinger på Xbox 360

Angi språket på konsollen

Når du starter Xbox 360-konsollen for første gang, blir du bedt om å velge et språk.

Slik angir du standardspråket

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Language and Locale.
  4. Velg Language, og velg deretter språket du vil bruke.

Angi den lokale innstillingen

Slik angir du den nasjonale innstillingen

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Language and Locale.
  4. Velg Locale, og velg deretter stedet der du bor.

Angi klokkeslett og dato

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Clock.
  4. Endre klokkeinnstillingene.

Obs!  Du kan ikke endre klokkeinnstillingene mens du er koblet til Xbox Live.

• Date and Time: Angi datoen og klokkeslettet.
    • Time Format: Velg 12- eller 24-timers klokkeslettformat.
    • Time Zone: Angi tidssonen du er i.
    • Daylight Saving: Velg On hvis du vil at klokken på konsollen skal justeres for sommertid automatisk.

Tilpasse Xbox 360-konsollen

Endre tema

1. Logg på konsollen ved å bruke profilen din.
  2. Gå til Social, og velg avataren din.
  3. Velg Change Theme.
  4. Velg et tema.

Obs!  Du kan også kjøpe flere temaer fra Xbox Live. Gå til Games på konsollen, velg Browse Games og Extras, og velg deretter Themes.

Velge det som skal starte ved oppstart

Slik velger du det som skal starte når du slår på konsollen

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Startup and Shutdown.
  4. Velg Startup.
  5. Velg mellom følgende oppstartsalternativer:

• Plate
      Velg Disc hvis du vil at platen i konsollen skal spilles av automatisk når du slår på konsollen.
    • Xbox-dashbord
      Velg Xbox Dashboard hvis du vil at dashbordet skal vises når du slår på konsollen.
    • Windows Media Center
      Velg Windows Media Center hvis du vil at Windows Media Center skal starte når du slår på konsollen.

Aktivere eller deaktivere skjermbeskytteren på konsollen

Når du aktiverer skjermbeskytteren, blir skjermbildet mørkere etter 10 minutter uten aktivitet.

Slik aktiverer eller deaktiverer du skjermbeskytteren

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Display.
  4. Velg Screen Saver.
  5. Velg Enable eller Disable.