Logg på
Del denne siden

Feilkoder for systemoppdatering av Xbox 360

Feilsøkingstrinn etter en oppdatering av Xbox-konsollen

Hvis du får en feilkode med formatet xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (seks grupper med fire tall) når du har oppdatert programvaren i konsollen, kan du finne feilen nedenfor, klikke koblingen og prøve de foreslåtte feilsøkingstrinnene på feilsiden.

Hvis feilkoden ikke er oppført her, kan du prøve å finne den på siden Søk etter feilkoder og statuskoder.

Obs!  x-tallene kan variere med andre faktorer, for eksempel region.