Du får feilmeldingen "Configuration Error" når du prøver å legge til en Windows Media Center Extender-enhet

Problem

Du får kanskje følgende feilmelding når du prøver å legge til en Windows Media Extender-enhet på en datamaskin med Windows Vista Media Center:

Konfigurasjonsfeil

Det oppstod en feil under konfigurasjon av datamaskinen for bruk med denne extender-enheten.

Dette problemet kan forekomme når ett av følgende er tilfelle:

• Media Center-sertifikatet er skadet.
  • Network List Service kjører ikke.

Løsning

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Fjerne sertifikatet for Media Center Extender

Hvis du vil fjerne sertifikatet for Media Center Extender, gjør du følgende:

Klikk Start, skriv inn mmc i Start søk-boksen, og trykk deretter Enter. Hvis du blir bedt om et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller klikker Fortsett.

1. Klikk Legg til / fjern snapin-modulFil-menyen.
  2. Klikk Sertifikater og deretter Legg til.
  3. Velg Datamaskinkonto, og klikk deretter Neste.
  4. Velg Lokal datamaskin, og klikk deretter Fullfør.
  5. Klikk OK.
  6. Utvid Sertifikater og Personlig i navigasjonsruten under Konsollrot, og klikk deretter Sertifikater.
  7. Høyreklikk Microsoft Windows Media Center Extender Host, og klikk deretter Slett.

Når du har fjernet sertifikatet, avinstallerer du Extender og starter deretter installasjonsprogrammet for Extender på nytt.

Løsning 2: Starte Network List Service på nytt

Hvis du vil starte Network List Service på nytt, gjør du følgende:

1. Klikk Start, skriv services.msc i Start Søk-boksen, og trykk deretter Enter. Hvis du blir bedt om et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller klikker Fortsett.
  2. Kontroller at Startet vises under Status, og at Automatisk vises under Oppstartstype for Network List Service.
  3. Hvis du må endre innstillingene for tjenesten, dobbeltklikker du tjenesten, gjør endringene og klikker deretter OK.
  4. Start installasjonsprogrammet for Extender på nytt.