Feilmeldingen Xbox 360 not found vises når du bruker Windows Media Center

Problem

Du kan få følgende feilmelding når du kjører installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender:

Xbox 360 Not Found. An Xbox 360 cannot be found on the network. Your network connection or a firewall may cause this problem. Check your connection or disable your firewall and then select Next. To end Setup and learn more about network troubleshooting, select the following check box and then select Cancel.

Dette betyr kanskje at McAfee Privacy Service er installert på datamaskinen. Denne tjenesten er ikke kompatibel med Extender-programvaren.

Løsning

Du får denne feilmeldingen hvis McAfee Privacy Service ble installert før du prøvde å installere Windows Media Center Extender.

Obs! Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du reduserer sikkerhetsinnstillinger eller deaktiverer sikkerhetsfunksjoner på en datamaskin. Du kan foreta disse endringene for å omgå et bestemt problem. Før du foretar endringene, anbefaler vi at du vurderer risikoene ved å omgå problemet på denne måten i ditt bestemte miljø. Hvis du foretar disse endringene for å omgå problemet, bør du iverksette aktuelle tilleggstiltak for å beskytte systemet.

Advarsel! Denne løsningen kan føre til at datamaskinen eller nettverket blir mer utsatt for angrep fra brukere med onde hensikter eller skadelig programvare, for eksempel virus. Vi anbefaler ikke denne løsningen, men vi oppgir denne informasjonen slik at du kan vurdere selv om du vil bruke den. Bruk løsningen på eget ansvar.

1. Fjern McAfee Privacy Service.
  2. Kjør installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon om McAfee Privacy Service, kan du kontakte teknisk kundestøtte hos McAfee eller gå til www.mcafeehelp.com.

Obs! Microsoft oppgir kontaktopplysninger om tredjeparter for å hjelpe deg med å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft kan ikke garantere at disse kontaktopplysningene om tredjeparter er nøyaktige.

Tredjepartsproduktene som er nevnt i denne artikkelen, er produsert av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, verken underforståtte eller andre, når det gjelder ytelsen eller påliteligheten til disse produktene. Det kan hende at denne siden ikke er tilgjengelig på alle språk.