Feilmeldingen "The correct ports cannot be opened" vises når du bruker Windows Media Center Extender på Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du fullfører installasjonen av installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender:

Xbox 360 Setup is Finished. The correct ports cannot be opened

Dette kan bety at du har deaktivert Windows-brannmuren på datamaskinen.

Løsning

Under installasjonen av Windows Media Center Extender må Windows-brannmur oppdateres for å tillate kommunikasjon mellom den Windows Media Center-baserte datamaskinen og Xbox 360-konsollen. Hvis Windows-brannmurtjenesten er stoppet, kan ikke oppdateringene finne sted, og installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender kan ikke installeres.

Obs!  Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du reduserer sikkerhetsinnstillinger eller deaktiverer sikkerhetsfunksjoner på en datamaskin. Du kan foreta disse endringene for å omgå et bestemt problem. Før du foretar endringene, anbefaler vi at du vurderer risikoene ved å omgå problemet på denne måten i ditt bestemte miljø. Hvis du foretar disse endringene for å omgå problemet, bør du iverksette aktuelle tilleggstiltak for å beskytte systemet.

Slik starter du Windows-brannmur på en datamaskin som kjører Windows 8.1

1. Skriv Windows-brannmur på startskjermen.
  2. Trykk eller klikk Windows-brannmur.
  3. Trykk eller klikk Slå Windows-brannmuren på eller av i menyen til venstre.
  4. Trykk eller klikk alternativknappen ved siden av hver forekomst av Aktiver Windows-brannmur på siden.
  5. Velg OK.
  6. Kjør installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender på nytt.

Slik deaktiverer du Windows-brannmuren

Hvis du ikke har brukt Windows-brannmur tidligere og ønsker å gå tilbake til denne konfigurasjonen, følger du trinnene nedenfor på en datamaskin som kjører Windows 8.1.

Obs! Hvis du vil deaktivere Windows-brannmur, må du vente til du har installert Windows Media Center Extender.

ADVARSEL Bruk løsningen på eget ansvar. Denne løsningen kan føre til at datamaskinen eller nettverket blir mer utsatt for angrep fra ondsinnede brukere eller ondsinnet programvare, for eksempel virus. Vi anbefaler ikke denne løsningen, men vi oppgir denne informasjonen slik at du kan vurdere selv om du vil bruke den.

1. Skriv Windows-brannmur på startskjermen.
  2. Trykk eller klikk Egenskaper for Windows-brannmur.
  3. Trykk eller klikk Slå Windows-brannmuren på eller av i menyen til venstre.
  4. Trykk eller klikk alternativknappen ved siden av hver forekomst av Slå av Windows-brannmur på siden.
  5. Velg OK.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker tillegg med Xbox 360-konsollen, kan du se nettstedet for Windows Media Center. Det kan hende at dette webområdet ikke er tilgjengelig på alle språk.