Konfigurere brannmurporter for å bruke Windows Media Center på Xbox 360

Brannmurporter må være åpne for Windows Media Center

Windows Media Center på Xbox 360-konsollen bruker nettverksporter til å kommunisere med datamaskiner som kjører Windows på hjemmenettverket ditt. Hvis du har problemer med å bruke Windows Media Center på konsollen, kan det hende at nettverksporter er blokkert av en brannmur som kjører på datamaskinen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer en brannmur på en Windows-basert datamaskin, kan du se Tillate et program å kommunisere gjennom Windows-brannmuren.

Obs!  Det kan hende at dette nettstedet ikke er tilgjengelig på alle språk.