Mapper som overvåkes som standard med Xbox 360 som Windows Media Extender-enhet

Oversikt

Når du bruker Xbox 360-konsollen som en Windows Media Center Extender-enhet, overvåkes mapper på datamaskinen automatisk. Programvaren skanner mappene på datamaskinen og legger til følgende filer i de riktige delene av Windows Media Center:

• Lydfiler
  • Videofiler
  • Bildefiler

Når du har konfigurert Xbox 360-konsollen som en extender-enhet, vises innholdet i de overvåkede mappene og kan strømmes gjennom Windows Media Center på Xbox 360-konsollen.

På denne siden

Windows 7

Når du konfigurerer Xbox 360 som en extender-enhet, overvåkes følgende mapper som standard.

Obs!  I denne listen er brukernavn navnet på brukeren som logget på datamaskinen da vedkommende konfigurerte Windows Media Center Extender.

• C:\Brukere\Felles\Felles musikk
  • C:\Brukere\Felles\Felles bilder
  • C:\Brukere\Felles\Felles TV-opptak
  • C:\Brukere\Felles\Felles videoer
  • C:\Brukere\brukernavn\Min musikk
  • C:\Brukere\brukernavn\Mine bilder
  • C:\Brukere\brukernavn\Mine videoer

Windows Vista

Når du konfigurerer Xbox 360 som en extender-enhet, overvåkes følgende mapper som standard.

Obs!  I denne listen er brukernavn navnet på brukeren som logget på datamaskinen da vedkommende konfigurerte Windows Media Center Extender.

• C:\Brukere\Felles\TV-opptak
  • C:\Brukere\Felles\Musikk
  • C:\Brukere\Felles\Bilder
  • C:\Brukere\Felles\Videoer
  • C:\Brukere\brukernavn\Musikk
  • C:\Brukere\brukernavn\Bilder
  • C:\Brukere\brukernavn \Videoer

Windows XP

Når du konfigurerer Xbox 360 som en extender-enhet, overvåkes følgende mapper som standard.

Obs!  I denne listen er brukernavn navnet på brukeren som logget på datamaskinen da vedkommende konfigurerte Windows Media Center Extender.

• C:\Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Dokumenter\TV-opptak
  • C:\Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Dokumenter\Min musikk
  • C:\Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Dokumenter\Mine bilder
  • C:\Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Dokumenter\Mine videoer
  • C:\Dokumenter og innstillinger\brukernavn\Dokumenter\Min musikk
  • C:\Dokumenter og innstillinger\brukernavn\Dokumenter\Mine bilder
  • C:\Dokumenter og innstillinger\brukernavn\Dokumenter\Mine videoer

Tilleggsinformasjon

1. Hvis du legger til innhold i mappene som overvåkes på datamaskinen, vises det nye innholdet automatisk, og det er klart for strømming i Windows Media Center-biblioteket på Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis du slutter å overvåke en mappe på datamaskinen, fjernes ikke innholdet fra Windows Media Center-biblioteket på konsollen. Gjør følgende hvis du vil slette dette innholdet:
    1. Fjern eksisterende tilkoblingsdata for Windows Media Center.
    2. Kjør installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender på nytt.
  3. Når du har konfigurert Xbox 360, kan du bruke Konfigurasjon av bibliotek på Windows Media Center Extender til å legge til innhold. Dette innholdet kan komme fra andre datamaskiner som kjører Windows Media Center, eller fra delte nettverksressurser.
  4. Windows Media Center Extender-kontoen må ha følgende tillatelser. Disse kreves for å få tilgang til innholdet som er lagret på datamaskiner som kjører Windows Media Center, eller på delte nettverksressurser:
    • Lese
    • Lese og kjøre
    • Vise mappeinnhold

Obs!

• Det kan hende at du må angi disse tillatelsene manuelt.
  • Windows Media Center Extender-kontonavnet begynner vanligvis på "MCX". Et Windows Media Center Extender-kontonavn er for eksempel "MCX1" eller "MCX2".