Feilsøke tilkoblingen mellom Windows Media Center og Xbox 360

Oversikt

Viktig!  Denne artikkelen har instruksjoner for å hjelpe deg med et bestemt problem. Disse instruksjonene omfatter imidlertid trinn som senker nivået på sikkerhetsinnstillinger eller deaktiverer sikkerhetsfunksjoner på konsollen din. Før du foretar denne typen endringer, anbefaler vi at du vurderer risikoen knyttet til senking av sikkerhetsnivået på konsollen.

Finn ut hvordan du feilsøker de vanligste feilene du kan oppleve når du bruker Windows Media Center med Xbox 360.

Konfigurere Windows Media Center på datamaskinen

Kontroller at du har konfigurert Windows Media Center riktig på datamaskinen. Følg fremgangsmåtene for Windows-versjonen din.

Windows 8 og Windows 8.1:

Konfigurere Windows Media Center

Konfigurere Windows Media Center på Xbox 360 (Windows 8)

Windows 7:

Komme i gang med Windows Media Center

Feilmeldinger

Xbox 360 Setup is Finished. The correct ports cannot be opened

Denne feilen oppstår når du har deaktivert Windows-brannmuren på datamaskinen. Du må aktivere Windows-brannmuren for at installasjonen av Windows Media Center Extender skal kunne fullføres. Når du har installert Media Center Extender, kan du deaktivere brannmuren igjen hvis du vil.

Du kan aktivere Windows-brannmuren ved å følge fremgangsmåten i Feilmeldingen "The correct ports cannot be opened" vises når du bruker Windows Media Center Extender på Xbox 360.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Windows Media Center Extender-enheter med Xbox 360-konsollen, kan du se følgende sider:

Bruke en Windows Media Center Extender-enhet

Windows Media Center Extender-enheter: Vanlige spørsmål

Konfigurere en Windows Media Center Extender-enhet (Windows 7)

Optimaliser hjemmenettverket for Windows Media Center Extender-enheter (Windows 7)

Obs!  Det er ikke sikkert at disse nettsidene er tilgjengelige på alle språk.

Your console can’t connect your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network

Denne feilmeldingen kan oppstå hvis du installerer McAfee Privacy Service etter at du har konfigurert en Windows Media Center Extender-enhet på en Media Center-basert datamaskin. Denne tjenesten hindrer at du kan opprette en tilkobling mellom Media Center Extender-enheten og den Media Center-baserte datamaskinen.

Du kan løse dette problemet ved å følge fremgangsmåten i Feilmeldingen "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" på Xbox 360.

Xbox 360 not found

Hvis McAfee Privacy Service er installert på datamaskinen, får du kanskje følgende feilmelding når du kjører installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender. The McAfee Privacy Service is not compatible with the Media Center Extender software.

Denne feilen kan også skyldes et problem med tilkoblingen eller brannmuren.

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Fjerne McAfee Privacy Service

Følg fremgangsmåten i Du får feilmeldingen "Xbox 360 not found" når du bruker Windows Media Center.

Bekrefte at konsollen og PC-en er koblet til samme nettverk

Hvis du får denne feilmeldingen, er det ikke sikkert at Xbox 360-konsollen og Windows Media Center-PC-en er koblet til samme nettverk. Konsollen og PCen må være koblet til samme lokale nettverk via en kablet eller trådløs tilkobling. Hvis du vil finne ut mer om feilsøking og konfigurasjon av nettverk, kan du se følgende:

Feilsøke nettverksproblemer i Windows
Forstå innstillingene for Windows-brannmur

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.