Manglende konfigurasjonstast for Xbox 360 og Windows Media Center

Oversikt

Under konfigurasjonen bør Windows Media Center-appen for Xbox 360 vise en konfigurasjonstast du kan bruke på Windows Media Center-PCen. Konfigurasjonstasten vises kanskje ikke hvis du tidligere har konfigurert Windows Media Center på konsollen. Denne siden beskriver hvordan du løser problemet.

Fjerne den eksisterende datamaskintilkoblingen

Du løser dette problemet ved å fjerne den eksisterende datamaskintilkoblingen. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og deretter System.
  2. Velg Computers.
  3. Velg Windows Media Center.
  4. Velg Disconnect.
  5. Gå tilbake til startsiden for Xbox. Velg Apps, og velg deretter My Apps.
  6. Velg Windows Media Center.

Nå skal du se en konfigurasjonsnøkkel. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-konsollen med Windows Media Center, kan du se følgende:

Konfigurere Windows Media Center på Windows 8 og Xbox 360

Konfigurere Windows Media Center på Windows 7 og Xbox 360

Konfigurere Windows Media Center på Windows Vista og Xbox 360