Windows 7: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360

Oversikt

Du kan bruke Windows Media Center til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen fra en hvilken som helst datamaskin på hjemmenettverket. Trinnene nedenfor gjelder for versjonene av Windows som omfatter Media Center (Windows 7 Ultimate, Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium og Windows 7 Enterprise-versjoner). Hvis du vil ha hjelp til å installere Windows Media Center på datamaskinen, kan du se Windows Media Center.

Obs! Xbox One støtter ikke strømming av medier fra Windows Media Center.

Hvis du vil konfigurere Windows Media Center på andre versjoner av Windows, kan du se følgende artikler:

Trinn 1: Koble konsollen til nettverket

Hvis du allerede har koblet konsollen til nettverket, kan du gå til trinn 2 nedenfor.

Hvis ikke kobler du konsollen til hjemmenettverket ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling. Deretter tester du for å kontrollere at Xbox-konsollen er tilkoblet. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide--knappen på Xbox-kontrolleren.
Trykk guideknappen på Xbox-kontrolleren.
  1. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
Velg System Settings.
  1. Velg Network Settings.
Velg Network Settings.
  1. Velg navnet på det trådløse nettverket, eller velg Wired Network hvis du har en kabelbasert tilkobling.
Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket.
  1. Velg Test Xbox Live Connection.
Velg Test Xbox Live Connection.

Hvis nettverksstatusen for tilkoblingen til nettverket vises som Tilkoblet, går du til trinn 2 nedenfor. Hvis ikke velger du More Info på konsollen og følger forslagene.

Trinn 2: Fjern tidligere tilkoblinger (om nødvendig)

Hvis du tidligere har koblet en datamaskin til Xbox 360-konsollen, må du fjerne den eksisterende tilkoblingen.

Du kan fjerne de forrige trinnene på datamaskinen eller på Xbox-konsollen:

Trinn på datamaskin: Fjerne tidligere tilkoblinger

1. Start Windows Media Center.
  2. Velg Pil ned nederst på menyen, og velg Innstillinger under Oppgaver.
Velg Innstillinger under Oppgaver.
  1. Velg Extender-enhet.
Velg Xbox 360 Media Center Extender.
  1. Velg Xbox 360 Media Center Extender.
  2. Velg Avinstaller.
  3. Velg Neste.

Trinn på konsoll: Fjerne tidligere tilkoblinger

1. Gå til My Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Computers.
  3. Velg Windows Media Center.
  4. Velg Disconnect.
  5. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Dashboard.

Trinn 3: Hent installasjonsnøkkelen på konsollen

1. På konsollen går du til Apps, velger My Apps, og deretter velger du Windows Media Center. Tips Ser du ikke Apps? Du må kanskje oppdatere konsollprogramvaren for Xbox 360.
  2. Velg Continue.
  3. Skriv ned den 8-sifrede konfigurasjonsnøkkelen.

Trinn 4: Legg til konsollen i Windows Media Center

1. Start Windows Media Center på datamaskinen.
  2. Gå til Oppgaver, og velg deretter Extender-enhet.
Gå til Oppgaver, og velg deretter Legg til Extender-enhet.
  1. Velg Neste på installasjonsskjermen for Extender-enheten.
Velg Neste på installasjonsskjermen for Extender-enheten.
  1. Angi den 8-sifrede installasjonsnøkkelen fra trinn 3 når du blir bedt om det.
Angi den 8-sifrede installasjonsnøkkelen.
  1. Velg Neste for å fullføre installasjonen.
Velg Neste etter at du har angitt den 8-sifrede installasjonsnøkkelen.

Trinn 5: Start Windows Media Center på konsollen

Gå til Apps, velg My Apps, og velg deretter Windows Media Center. Det tar litt tid å bygge mediebibliotekene første gang du bruker Windows Media Center på konsollen.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.