Konfigurere tredjepartsbrannmur for bruk av Windows Media Center på Xbox

Konfigurere brannmuren manuelt

Hvis du bruker en brannmur fra en tredjepart, kan det hende du må konfigurere brannmuren manuelt for å gi spesifikke programmer tilgang til portene de trenger. Brannmurprodusenten kan be deg om å konfigurere brannmuren ved hjelp av en av følgende metoder:

• Konfigurer brannmuren til å gi bare spesifikke programmer tilgang til bestemte porter.
  • Endre de spesifikke portene som programmet bruker.

For å konfigurere en brannmur må du vite følgende:

• Programmets navn.
  • Portene som programmet trenger.
  • Kommunikasjonssignalets retning.

Bruk følgende informasjon til å konfigurere brannmurer fra tredjeparter:

Applikasjon

Protokoll/port

Retning

Nettverk

svchost.exe

UDP 1900

Innkommende

Lokalt delnettverk

svchost.exe

UDP 1900

Innkommende

Lokalt delnettverk

svchost.exe

TCP 2177

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

svchost.exe

UDP 2177

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

system

TCP 10244

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

ehshell.exe

TCP 554

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

ehshell.exe

UDP 5004, 5005

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

ehshell.exe

TCP 8554-8558

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

ehshell.exe

UDP 5004, 5013

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

ehshell.exe

UDP 7777-7781

Utgående, innkommende

Lokalt delnettverk

mcrmgr.exe

Tilfeldig

Utgående, innkommende

Internett

mcx2prov.exe

Tilfeldig

Utgående, innkommende

Internett

Prosedyren for å konfigurere en brannmur manuelt er forskjellig for hver brannmurprodusent og for hver brannmurmodell. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer brannmuren, kan du se i dokumentasjonen som fulgte med brannmuren.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer en tredjepartsbrannmur, kan du se Tillat et program å kommunisere gjennom Windows-brannmuren. (Det kan hende at dette nettstedet ikke er tilgjengelig på alle språk.)