Feilsøke problemer med tastaturet på skjermen i Windows Media Center

Kontrollere innstillingene for land og område

Dette problemet kan oppstå hvis språk- og soneinnstillingene er følgende:

• Endret på Media Center-datamaskinen etter at Media Center ble lagt til
  • Ikke angitt riktig da Media Center Extender ble lagt til

Du kan løse dette ved å konfigurere språk- og soneinnstillingene på nytt. Slik gjør du dette på en datamaskin som kjører Windows 8:

1. Klikk Innstillingerperlemenyen.
  2. Klikk Kontrollpanel under Innstillinger.
  3. Klikk Klokke, språk og område.
  4. Klikk Språk, og klikk deretter Avanserte innstillinger.
  5. Klikk for å merke av for Bruk språklinjen på skrivebordet når den er tilgjengelig.
  6. Klikk Alternativer.
  7. Klikk for å velge Flytende på skrivebordet.
  8. Klikk Bruk og OK, og klikk deretter Lagre.
  9. Klikk Startside for kontrollpanel.
  10. Klikk Klokke, språk og område.
  11. Klikk Område.
  12. Klikk Kopier innstillinger i kategorien Administrativ.
  13. Klikk for å merke av for Nye brukerkontoer, og klikk deretter OK to ganger.