Bruke Windows Media Center-fjernkontrollen med Xbox 360

Konfigurere fjernkontrollen

Konfigurer Xbox 360-konsollen slik at du kan bruke en Windows Media Center-fjernkontroll til å styre Windows Media Center-funksjoner på konsollen. Slik gjør du det:

Obs! Du kan ikke bruke denne fjernkontrollen til å justere lydnivået på konsollen.

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Console Settings.
  3. Rull nedover, og velg Remote Control.
  4. Velg Both Remotes.
  5. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Home.
  • Hvis konsollen er slått av, trykker du Start på Windows Media Center-fjernkontrollen for å slå den på og starte Windows Media Center.
  • Hvis konsollen er slått på, kan du trykke Start for å gå direkte til Windows Media Center.

Obs! Det er best å bruke Xbox 360 Universalfjernkontroll til å få tilgang til alle funksjonene i Windows Media Center og på Xbox 360-konsollen. Her finner du TV-kontroller og Windows Media Center-kontroller.