"Setup error - There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005"

Du ser følgende feilmelding når du prøver å installere et program for Xbox 360 Media Center Extender i Windows XP Media Center Edition 2005 med Service Pack 3 (SP3):

Installasjonsfeil
Det er et problem med installasjonen av Windows XP Media Center Edition 2005. Avinstaller oppdateringen av Media Center Edition 2005, og installer oppdateringen på nytt fra nettstedet Windows Update. Then run the Xbox 360 Setup again.

Dette problemet kan forekomme hvis en oppføring mangler i registret. Når du installerer et program for Xbox 360 Media Center Extender, ser programmet etter registeroppføringen. Hvis registernøkkelen mangler, blir ikke programmet installert.

Obs! Dette problemet forekommer ikke hvis følgende er på plass:

• Du har installert samleoppdatering 2 for Windows XP Media Center Edition 2005.

Obs!  Samleoppdatering 2 for Windows XP Media Center Edition 2005 legger til den nødvendige registeroppføringen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Samleoppdatering 2 for Windows XP Media Center Edition 2005.

• Du har ikke installert Windows XP Service Pack 3 (SP3).

Løsninger

Prøv en av løsningene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Oppdatere Windows XP Media Center Edition

Du løser dette problemet ved å installere oppdateringen for Windows XP-pakken (KB895961). Prøv deretter å installere programmet på nytt.

Løsning 2: Fjerne Windows XP SP3 midlertidig

Du kan avinstallere Windows XP SP3 midlertidig ved å følge denne fremgangsmåten på datamaskinen som kjører Windows XP Media Center Edition:

1. Klikk Start, og klikk deretter Kjør.
  2. Kopier og lim deretter inn (eller skriv inn) appwiz.cpl i Åpne-boksen, og trykk deretter ENTER.
  3. Klikk Windows XP SP3 i Installerte programmer-listen, og klikk deretter Fjern.
  4. Følg instruksjonene for å fullføre avinstallasjonen av Windows XP SP3.
  5. Start datamaskinen på nytt.
  6. Installer programmet for Xbox 360 Media Center Extender.
  7. Installer Windows XP SP3 på nytt.

Løsning 3: Legge til registeroppføringen

• Legge til registernøkkelen automatisk

Du kan løse dette problemet automatisk ved å kjøre den automatiske rettelsesfilen. Klikk Kjør i dialogboksen Filnedlasting. Følg deretter fremgangsmåten i veiviseren.

Obs!

• Det kan hende at veiviseren bare er på engelsk. Den automatiske løsningen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke er på datamaskinen du har problemer med, kan du lagre Fix It-løsningen på en minnepinne eller CD. Deretter kjører du den på datamaskinen du har problemer med.
  • Legge til registernøkkelen manuelt

Viktig!  Denne løsningen inneholder trinn som forteller deg hvordan du endrer registret. Det kan imidlertid oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registret på feil måte. Vær derfor nøye med å følge trinnene. Ta sikkerhetskopi av registret før du endrer det, for ekstra beskyttelse. Deretter kan du gjenopprette registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret, kan du se Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du registeret i Windows XP.

Følg disse trinnene for å løse problemet:

1. Klikk Start, og klikk deretter Kjør.
  2. Kopier og lim deretter inn (eller skriv in) følgende kommando i Åpne-boksen og trykk Enter:
    reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB895961" /v Installed /t REG_DWORD /d 1 /f
  3. Når du har fullført disse trinnene i veiviseren, kan du prøve å installere programmet på nytt.