Bruke Bing-søk til å finne innhold på Xbox Live og Xbox 360

Finn alle filmene, appene, musikken og det andre innholdet som er tilgjengelig for deg på Xbox 360, ved å bruke Bing-søk. Finn ut hvordan du kan bruke håndkontrolleren, et minitastatur eller til og med Kinect-talekommandoer til å søke med Bing.

Emner om Bing på Xbox 360

Finne filmer og annet innhold i Xbox Live-butikker

Bing-søk på Xbox 360

Du kan bruke kraften i Bing-søk til å finne innhold som filmer, apper og musikk på Xbox Live eller på Xbox 360-konsollen.

Obs!  Bing-søk på Xbox søker bare gjennom alt innhold som er tilgjengelig via Xbox Live i området ditt. Den søker ikke på nettet eller i andre innholdskilder utenfor nedlastingene og alternativene for strømming som er tilgjengelige i Xbox Live-området ditt.

Hvis du vil søke etter innhold, må du være koblet til Xbox Live (logg på ved å bruke Xbox Live-gamertagen). Hvis du vil vite hvordan du kobler til Xbox Live, kan du seLøsning for første gangs tilkobling av Xbox 360.

Bruke Bing-søk

Du kan bruke Bing-søk på én av to måter:

• Bruke Kinect-talekommandoer
  • Bruke en håndkontroller eller et minitastatur

Søke med stemmen

Hvis du har en Kinect-sensor koblet til Xbox 360-konsollen, kan du ganske enkelt si hva du vil finne. Si Xbox, Bing … og deretter det du vil søke etter.

Obs!  Talesøk for Bing er for øyeblikket bare tilgjengelig på engelsk, i USA, Canada og Storbritannia.

Søkeresultater fra Bing for «halo» på Xbox 360

Du kan for eksempel si Xbox, Bing Halo for å søke etter spill, nedlastbart innhold eller til og med musikk og filmer som inneholder ordet «Halo».

Søke ved å bruke en kontroller eller chatpad

1. Gå til Bing fra Xbox-dashbordet.
  2. Trykk A på håndkontrolleren for å vise tastaturet på skjermen, eller skriv inn søketeksten ved å bruke et minitastatur for Xbox 360.

Når søkeresultatene vises, kan du filtrere dem ved å bruke den grønne filterknappen i øvre venstre hjørne av skjermen. Hvis du for eksempel vil vise musikkresultatene for Halo, velger du filterknappen og deretter Music.

Bing-søketips

Her er noe du kan prøve hvis Xbox Bing-søk ikke finner elementet du ser etter:

• Prøv å forkorte søket til bare ett eller to nøkkelord for å finne innholdet du ser etter.
  • Hvis innholdet er nytt, kan det hende at det ikke er i søkedatabasen vår ennå. Prøv å bla gjennom etter innhold i Games-, Music-, Video- eller Apps-butikkene.

Hvis du har problemer med talesøk for Bing, kan du se siden Feilsøke talesøk for Bing på Xbox 360.

Se videoen nedenfor for å få informasjon om hvordan du kan bruke filtre i søkene:

Se videoen Forbedre søkene med filtre. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Familieinnstillinger og Bing-søk

Akkurat som med Xbox Live-innhold kan du bruke familieinnstillinger til å begrense hvilket innhold som skal returneres og gis tilgang til i Bing-søk. Hvis du for eksempel vil begrense tilgang til filmer eller programmer for voksne, kan du gjøre dette gjennom de innebygde foreldrekontrollene på Xbox-konsollen.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer familieinnstillinger og foreldrekontroller, kan du se Angi foreldrekontroller for Xbox 360.