Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox 360

Du kan styre hvordan personer kan kommunisere med deg på Xbox 360-konsollen. Hvis du ikke vil høre eller bli kontaktet av bestemte spillere på konsollen, kan du dempe dem, blokkere kommunikasjon fra dem eller unngå dem fullstendig.

Obs!  Hvis du tror at en spiller har brutt Microsofts tjenesteavtale eller regler for god oppførsel, vil du kanskje også sende inn en klage.

Dempe en annen spiller

Hvis en annen spiller oppfører seg krenkende eller upassende i talekommunikasjon i spill eller chat, kan du dempe spilleren. Dette gjør at denne spilleren ikke kan snakke til deg i et spill eller en chatteøkt. Slik demper du en annen spiller på Xbox 360:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Friends. Gå til Players-fanen hvis du vil dempe en nylig spiller.
  3. Velg gamertagen for spilleren du vil dempe.
  4. Velg Mute.

Hvis du vil fjerne dempingen av en spiller, velger du gamertagen for denne spilleren, og deretter velger du Unmute.

Blokkere meldinger fra en annen spiller

Hvis du blokkerer en annen spiller, kan du ikke motta meldinger, spillinvitasjoner og partyinvitasjoner fra spilleren. Hvis spilleren er i vennelisten din, fjernes vedkommende. Slik blokkerer du en annen spiller på Xbox 360:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Messages, og gå deretter til en melding fra spilleren du vil blokkere.
  3. Velg Block Communications.

Du kan fjerne blokkeringen av en spiller når som helst ved å sende en melding eller venneinvitasjon til den påvirkede spilleren.

Unngå en annen spiller

Du kan bruke alternativet for spillervurdering på Xbox 360 til å angi om du vil spille med en bestemt spiller ved en senere anledning. Når du velger prefer eller avoid for en bestemt spiller, øker eller reduserer du sjansen for å støte på denne spilleren i fremtidige flerspillerkamper. Slik unngår du en bestemt spiller på Xbox 360.

Obs!  Du må spille med en spiller minst én gang før du kan sende inn en spillervurdering.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Friends. Gå til Players-fanen hvis du vil unngå en nylig spiller.
  3. Velg gamertagen for spilleren du vil unngå.
  4. Velg Submit Player Review.
  5. Velg Avoid This Player.
  6. Velg én av følgende årsaker til at du unngår spilleren:
    • Communication: Spilleren brukte drittprat (krenkende) eller ubehagelig språk eller var forstyrrende i økten via talekommunikasjon.
    • Game Behavior: Spilleren var overdrevent aggressiv, usportslig eller forlot spillet før det var ferdig.
    • Player Skill: Spillerens ferdighet passet ikke med de andre spillernes, eller vedkommende forstod ikke spillet.