Finne venner og koble til Xbox Live

Oversikt

Lær hvordan du oppretter og administrerer en liste over venner. Nettprat og spill med venner – du kan til og med arrangere en fest.

Hold kontakten med venner

En av de beste funksjonene i Xbox Live er den du bruker til å finne venner til et nettspill. Når du oppretter en liste over venner ved å sende og godta venneinvitasjoner, ser du den samme listen uansett hvilket spill du spiller. Du kan ha opptil hundre venner om gangen.

Fra vennelisten kan du se vennenes profilinformasjon, inkludert motto, navn, sted og biografi. Du kan sammenligne poengsummer, sende spillervurderinger, starte en nettprat eller se en liste over dine venners venner.

Send en venneinvitasjon på Xbox 360

1. Logg på Xbox Live på Xbox 360-konsollen.
  2. Velg Social.
  3. Velg Friends og deretter Add Friend.
  4. Angi gamertagen for personen du vil sende en venneinvitasjon til, og velg Done.

I tillegg til å bruke tastaturet på skjermen kan du skrive inn informasjon ved hjelp av et USB-tastatur som er koblet til en kontrollerport, eller minitastaturet for Xbox 360.

5. Bruk standardmeldingen, eller skriv din egen, og velg deretter Send Request.

Vis profilen til en venn

1. Logg på Xbox Live på Xbox 360-konsollen.
  2. Velg Social.
  3. Velg Friends, og velg deretter en venns avatar for å se profilen. Trykk A på nytt for å velge spillerkortet.

• Spillerprofil: Inviter vennene dine til å chatte eller bli med i et party, eller spill et spill, send en melding til en venn, sammenligne poengsummer, send en spillervurdering, send en klage eller fjern en venn fra vennelisten.
    • Personlig profil: Se en venns spillerkort og personlige informasjon, inkludert virkelig navn, biografi og sted. Se en venns liste over venner (så lenge dette alternativet ikke er blokkert).

Fjerne en venn

1. Logg på Xbox Live på Xbox 360-konsollen.
  2. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Friends.
  2. Velg gamertagen for personen du vil fjerne.
  3. Velg Remove Friend, og bekreft handlingen.

Start et party

Du kan også starte et Xbox Live-party. Du kan bare være der og chatte, eller du kan starte et spill og invitere partyet. Du kan finne ut hvordan, ved å se Xbox Live-partyer på Xbox 360.

Snakke med en venn ved å bruke et hodesett eller Kinect-sensoren

Hvis du vil vite hvordan du kan snakke med noen ved å bruke et hodesett eller Kinect-sensoren, kan du se Xbox Live-chat på Xbox 360.

Chatte med en venn via tekstmeldinger

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sender tekstmeldinger til en venn, kan du se Xbox Live-meldinger på Xbox 360.