Logg på
Del denne siden

Om Xbox Live på Xbox 360

Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360 og mye mer. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.

Xbox Live

Hva er Xbox Live?

Xbox Live er den gratis nettbaserte tjenesten for Xbox 360-konsollen. Hvis du bruker en Internett-tilkobling for å få tilgang til Xbox Live, kan du spille Kinect-spill og håndkontrollerspill med venner på nettet eller nyte strømming av HD-innhold, for eksempel filmer, TV-programmer, sportsarrangementer og favorittmusikken din.

Hvis du vil registrere deg for Xbox Live, kan du gå til Få mer med Xbox Live Gold.

Hva du kan gjøre på Xbox Live

Her er et lite utvalg av det du kan gjøre på Xbox Live:

• Ubegrenset spilling av flerspillerspill på nettet med venner, uansett hvor de befinner seg
  • Laste ned og spille gratis spilldemoer
  • Eksklusive medlemsavtaler og forhåndsvisninger
  • Komme deg à jour med filmer og TV-programmer med Netflix, HBO GO, Hulu Plus og Amazon Instant Video
  • Se på sport med ESPN, MLB.TV, NBA Game Time og UFC
  • Lytte til tilpasset musikk med Xbox Music og iHeartRadio
  • Laste ned arkadespill og fullstendige versjoner av Xbox 360-spill
  • Bruke telefonen eller nettbrettet som sekundær skjerm for en bedre spill- og underholdingsopplevelse
  • Utforske nettet på TVen med Internet Explorer for Xbox
  • Tilgang til spillagringer i nettskyen uansett hvor du er
  • Bruke stemmen for enkelt å finne frem til spill, musikk, filmer og TV-programmer med Kinect

Se denne videoen for å finne ut mer.

Se denne videoen for å finne ut mer om Xbox Live

Slik kobler du Xbox 360-konsollen til Xbox Live

Du kan koble konsollen til Xbox Live med enten en kablet eller trådløs tilkobling. Slik gjør du det:

• Kablet tilkobling

En kablet nettverkstilkobling er den raskeste og mest pålitelige tilkoblingen til Xbox Live. Når du kobler til ved hjelp av kabel, kobler du Xbox 360-konsollen til en ruter eller et modem ved hjelp av en nettverkskabel.

Dette trenger du:

• En ruter, nettverksport eller et modem
    • En nettverkskabel
    • En høyhastighets Internett-tilkobling som kabel eller DSL

Hvis du vil konfigurere Xbox 360-konsollen ved hjelp av en kablet tilkobling, kan du gå til Løsning for første gangs tilkobling av Xbox 360 og velge Kablet.

• Trådløs tilkobling

Når du bruker en trådløs nettverkstilkobling, kan du koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live uten nettverkskabler. Da kan du flytte konsollen lenger bort fra nettverksmaskinvaren (ruter, nettverksport eller modem). Xbox 360-konsollen kan bruke ditt eksisterende trådløse nettverk.

Dette trenger du:

• En høyhastighets Internett-tilkobling som kabel eller DSL
      Obs!  Satellitt- og 3G- eller 4G-mobiltilkoblinger anbefales ikke, fordi du sannsynligvis får dårlig ytelse eller forsinkelse.
    • Ruter, nettverksport eller trådløst tilgangspunkt
    • Et trådløst nettverkskort for Xbox 360 (bare den originale Xbox 360-konsollen)

Hvis du vil konfigurere Xbox 360-konsollen ved hjelp av en trådløs tilkobling, kan du gå til Løsning for førstegangs tilkobling av Xbox 360 og velge Trådløst.