Om Xbox Live på Xbox 360

Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360 og mye mer. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.

Xbox Live

Hva er Xbox Live?

Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360-konsollen. Hvis du kobler til i dag, kan du spille Kinect-spill og håndkontrollerspill med venner på nettet eller nyte strømming av HD-innhold, for eksempel filmer, TV-programmer, sportsarrangementer og favorittmusikken din.

Hva du kan gjøre på Xbox Live

Her er et lite utvalg av det du kan gjøre på Xbox Live:

• Ubegrenset flerspillerspill på nettet med venner, uansett hvor de befinner seg
  • Laste ned og spille gratis spilldemoer
  • Eksklusive medlemsavtaler og forhåndsvisninger
  • Komme deg à jour med filmer og TV-programmer med Netflix, HBO GO, Hulu Plus og Amazon Instant Video
  • Se på sport med ESPN, MLB.TV, NBA Game Time og UFC
  • Lytte til tilpasset musikk med Xbox Music og iHeartRadio
  • Laste ned arkadespill og fullstendige versjoner av Xbox 360-spill
  • Bruke telefonen eller nettbrettet som sekundær skjerm for en bedre spill- og underholdingsopplevelse
  • Utforske nettet på TVen med Internet Explorer for Xbox
  • Tilgang til spillagringer i nettskyen uansett hvor du er
  • Bruke stemmen for å enkelt finne frem til spill, musikk, filmer og TV-programmer med Kinect

Se denne videoen for å finne ut mer.

Se denne videoen for å finne ut mer om Xbox Live!

Hvordan kobler jeg Xbox 360-konsollen til Xbox Live?

Du kan koble konsollen til Xbox Live med en kablet eller trådløs tilkobling. Slik gjør du det:

• Kablet tilkobling

En kablet nettverkstilkobling er den raskeste og mest pålitelige tilkoblingen til Xbox Live. Når du kobler til ved hjelp av kabel, kobler du Xbox 360-konsollen til en ruter eller et modem ved hjelp av en nettverkskabel.
    Dette trenger du:

• En ruter, gateway eller et modem
    • En nettverkskabel
    • En høyhastighets Internett-tilkobling som kabel eller DSL

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-konsollen ved hjelp av en trådløs tilkobling, kan du se Løsning for tilkoblingsfeil for Xbox Live.

• Trådløs tilkobling

Når du bruker en trådløs tilkobling, kan du koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live uten nettverkskabler. Da kan du flytte konsollen lenger bort fra nettverksmaskinvaren (ruter, gateway eller modem).
    Xbox 360-konsollen kan bruke ditt eksisterende trådløse nettverk.
    Dette trenger du:

• En høyhastighets Internett-tilkobling som kabel eller DSL
      Obs! Satellitt- og 3G- eller 4G-mobiltilkoblinger anbefales ikke ettersom du sannsynligvis vil oppleve dårlig ytelse eller forsinkelse.
    • Ruter, gateway eller trådløst tilgangspunkt
    • En trådløs nettverksadapter for Xbox 360 (kun den originale Xbox 360-konsollen)

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-konsollen ved hjelp av en trådløs tilkobling, kan du se Løsning for tilkoblingsfeil for Xbox Live.