Feilkode 04-800705b4 vises når du strømmer fra Windows Media Center eller kobler til Xbox Live

Du ser status code 04-800705b4 og en av følgende feilmeldinger når du strømmer fra Windows Media Center eller kobler til Xbox Live:

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem.

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Obs!  Før du prøver løsningene nedenfor, må du kontrollere om Xbox Live-tjenesten er i drift, ved å gå til statussiden for Xbox Live.

Løsninger

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem

Dette betyr at Xbox 360-konsollen ikke kan spille av mediefilene som er lagret på datamaskinen som kjører Windows Media Center.

Prøv denne løsningen for hjelp med å strømme fra Windows Media Center.

Kontroller først at vertstjenesten for UPnP-enheten kjører på datamaskinen. Slik gjør du det:

1. Gå til skrivebordet på datamaskinen som kjører Windows Media Center.
  2. Høyreklikk Datamaskin, og klikk deretter Administrer.
  3. Klikk Tjenester og programmer.
  4. Dobbeltklikk Tjenester.
  5. Høyreklikk Vert for UPnP-enhet i listen over tjenester, og klikk deretter Egenskaper.
  6. Klikk Automatisk i boksen Oppstartstype, og klikk deretter OK.
  7. Start datamaskinen på nytt.

Deretter må du kontrollere at Xbox-konsollen er konfigurert som et tillegg i Windows Media Center.

1. Start Windows Media Center på konsollen:
    1. Velg Apps, og velg deretter My Apps.
    2. Velg Windows Media Center.
  2. Klikk Set up a new connection, og klikk deretter Continue.
  3. Merk installasjonsnøkkelen, og klikk deretter Continue.
  4. Start Windows Media Center på datamaskinen som musikkfilene er plassert på.
  5. Klikk Tasks, Add Extender og deretter Next.
  6. Skriv inn installasjonsnøkkelen fra trinn 4, og klikk deretter Next.
  7. Klikk Finish.
  8. Forsøk å spille av mediefilene i Windows Media Center på konsollen.

Can't or unable to connect to Xbox Live

Hvis du vil ha hjelp til å koble til Xbox Live, kan du prøve disse trinnene:

1. Test tilkoblingen til Xbox Live. Slik gjør du det:
    1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
    2. Gå til Settings og velg System Settings.
    3. Velg Network Settings.
    4. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om det.
    5. Velg Test Xbox Live Connection.
  2. Hvis du får en feil når du tester tilkoblingen til Xbox Live, kan du se siden Løsning for tilkoblingsfeil for Xbox Live.

Hvis du kobles fra Xbox Live uten grunn, kan du se løsningen for frakobling fra Xbox Live for hjelp med tilkoblingen.