Feilkode 3F4A-0000 vises når du prøver å laste ned en oppdatering fra Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilmelding og kode når du prøver å laste ned en oppdatering fra Xbox Live:

Update Failed

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code 3F4A-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Obs!  X-tegnene i feilkoden varierer.

Løsninger

Løsning 1: Prøve å installere oppdateringen på nytt

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på).
  3. Gå til Settings og velg System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis dette ikke løste problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontrollere at du har nok lagringsplass

Den nyeste oppdateringen for konsollprogramvaren krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarartikler.

Hvis dette ikke løste problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Hvis du vil gjøre dette, kan du se Tømmer systembufferen for Xbox 360.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har tømt hurtigbufferen. Hvis dette ikke løste problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Sette inn lagringsenheten på nytt

• Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en USB-flash-enhet i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller USB-flash-enheten på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve å fjerne harddisken og koble den til på nytt.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet. Hvis dette ikke løste problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Installer oppdateringen fra en minnepinne eller plate

Kopier oppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne, CD eller DVD, og installer deretter oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

Kopiere til en USB-flash-enhet

Obs! FAT32-filsystemet må brukes på USB-flash-enheten.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Last ned oppdateringsfilen.
  3. Klikk Lagre for å lagre oppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Dobbeltklikk filen for å pakke den ut.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  7. Koble USB-flash-enheten til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
  8. Start konsollen på nytt.
  9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere konsollprogramvaren, velger du Yes.

Brenne til en CD eller DVD

Du kan også laste ned oppdateringen på datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
  2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  3. Dobbeltklikk filen for å pakke den ut.
  4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
  6. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
  7. Start konsollen på nytt.
  8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere konsollprogramvaren, velger du Yes.

Løsning 6: Rull tilbake oppdateringer

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg System Settings.
  3. Velg Storage.
  4. Bla ned for å merke minneenheten eller harddisken.
  5. Trykk venstre skulderknapp, trykk høyre skulderknapp og trykk deretter X.
  6. Trykk venstre skulderknapp, trykk høyre skulderknapp og trykk deretter X.
  7. Velg Yes.

Dette sletter alle systemoppdateringer som er lagret i minnet, og starter deretter Xbox 360-konsollen på nytt. Du blir da bedt om å installere alle ventende oppdateringer. Installer oppdateringene som venter.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.