Feilkoden 3F4B vises når du prøver å laste ned en oppdatering fra Xbox Live

Problem

Du ser kanskje følgende feilmelding når du prøver å laste ned en oppdatering fra Xbox Live

Update Failed

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code 3f4B-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Obs!  x-sifrene varierer.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

Løsning 1: Prøv å installere oppdateringen på nytt
  1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren (den store X-knappen på midten).
  3. Gå til Settings, og velg System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at du har nok lagringsplass

Den nyeste oppdateringen for konsollprogramvaren krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette innhold.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tøm systembufferen

Det kan hende du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Se Slik tømmer du systembufferen for Xbox 360.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har tømt hurtigbufferen. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Sett inn lagringsenheten på nytt
  • Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en minnepinne i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller minnepinnen på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve å fjerne harddisken og koble den til på nytt.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Kopier oppdateringen til en minnepinne eller CD/DVD, og installer fra platen.

Kopier konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne eller CD/DVD, og installer deretter oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

Kopiere til en minnepinne

Obs! FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Last ned oppdateringsfilen.
  3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Pakk ut filen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  7. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
  8. Start konsollen på nytt.
  9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.

Brenne til en CD eller DVD

Du kan også laste ned oppdateringen på datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
  2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  3. Pakk ut filen.
  4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
  6. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
  7. Start konsollen på nytt.
  8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.
Løsning 6: Rull tilbake oppdateringer
  1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Bla ned til minneenheten eller harddisken, slik at den blir merket.
  4. Trykk venstre skulderknapp/LB, trykk høyre skulderknapp/RB, og trykk deretter X.
  5. Trykk venstre skulderknapp/LB, høyre skulderknapp/RB og X igjen.
  6. Velg Yes.

Dette sletter alle systemoppdateringer som er installert, og starter deretter konsollen på nytt. Du blir da bedt om å installere alle ventende oppdateringer. Installer oppdateringene.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke Kontakt oss-koblingen nederst på denne siden.