Feilkode 51-C00DF236 vises når du bruker Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilkode når du bruker Xbox Live:

51-C00DF236

Dette betyr at en påkrevd medieoppdatering er ikke installert.

Løsninger

Løsning 1: Oppdatere programvaren i konsollen

Prøv å oppdatere programvaren i konsollen og spille av innholdet på nytt. Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Installere Optional Media Update

1. Gå til nedlastingssiden for Optional Media Update.
  2. Klikk Last ned til Xbox 360.
  3. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Microsoft-kontoopplysningene. Neste gang du slår på Xbox 360-konsollen, lastes Optional Media Update ned til konsollen.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontakte kundestøtte for Xbox

Hvis du ikke kan løse problemet med disse løsningene, kontakter du kundestøtte for Xbox.