Feilkode 69-807B0190 vises når du laster ned en oppdatering eller et spill på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering eller et spill til Xbox 360-konsollen fra Xbox Live:

69-807B0190

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

The content will automatically appear when it's available.

Dette kan bety ett av følgende:

• Xbox Live gjennomgår systemvedlikehold.
  • Systemfiler som er midlertidig lagret på Xbox 360-konsollen, er skadet.

Løsninger

Løsning 1: Prøv på nytt senere

Kontroller statusen for Xbox Live. Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, venter du og prøver på nytt senere.

Hvis du ikke får noen varsler fra Xbox Live-tjenesten, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Tøm hurtigbufferen på konsollen

Konsollens hurtigbuffer inneholder midlertidige filer som brukes av Xbox 360-konsollen. Problemet kan kanskje løses ved å tømme systembufferen. Følg denne fremgangsmåten:

1. Tøm systembufferen for Xbox 360.
  2. Start konsollen på nytt.
  3. Prøv å kjøpe eller laste ned artikkelen på nytt fra Xbox Live.

Hvis du fremdeles får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tøm Xbox Live-hurtigbufferen

Det lagres også midlertidige filer for Xbox Live på Xbox 360-konsollen. Problemet kan kanskje løses ved å tømme Xbox Live-hurtigbufferen. Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter den primære lagringsenheten
  3. Velg System Items.
  4. Velg Marketplace System Data.
  5. Velg Delete.
  6. Start konsollen på nytt.
  7. Gå til Xbox Live.

Hvis du fortsatt ikke får tilgang til Xbox Live etter å tømt hurtigbufferen for både konsollen og Xbox Live, er Xbox Live sannsynligvis nede for systemvedlikehold, eller det er et midlertidig problem med Xbox Live. Please try again later.