Feilkode 0x8000FFFF vises etter at du har startet et spill eller blitt med i et party på Xbox One eller logget på Xbox Live på Xbox 360.

Xbox One:

Du får følgende feilmelding etter at du har prøvd å starte et spill eller bli med i partychat på Xbox One:

We were unable to get your last saved data or we weren't able to get your messages. Please try again later

Status code: 0x8000FFFF

Xbox 360:

Du får følgende feilmelding etter at du har logget på Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live.

Statuskode: 8000FFFF

Dette kan bety ett av følgende:

• Enkelte Xbox Live-funksjoner er ikke tilgjengelige på grunn av midlertidig systemvedlikehold eller et uventet Xbox Live-problem.
  • Du får ikke tilgang til enkelte Xbox Live-funksjoner på grunn av et problem med nettverkskonfigurasjonen.

Løsninger

For Xbox One

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-23T08:42:21.6558828+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Rull nedover, og velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt, og velg deretter Ja for å bekrefte.
  4. Når konsollen har startet på nytt, prøver du å logge på på nytt.
For Xbox 360

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-23T08:42:21.6558828+00:00

Løsning 2: Oppdater kanallisten manuelt.

Hvis du vil oppdatere kanallisten manuelt, gjør du følgende:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Hold høyre trigger inne, og trykk Y for å gå tilbake til Xbox-dashbordet. Vent litt. Kanallisten blir oppdatert.

Løsning 3: Test tilkoblingen.

Test Xbox Live-tilkoblingen på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på kontrolleren, gå til settings, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.

Obs!  Hvis testen mislykkes og du ikke kan koble til Xbox Live, kan du prøve løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live.