Feilkode 80049C0B vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

Thanks! You added this earlier, but we can't use it until you verify it at http://account.live.com/proofs/manage. While you're there, it's a good idea to check the other proofs on your account too.

Status code: 80049C0B

Dette betyr at det kan være et problem med sikkerhetsinformasjonen som er knyttet til Microsoft-kontoen din.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Bekreft sikkerhetsbevisene for Microsoft-kontoen

Du kan løse dette problemet ved å bekrefte og om nødvendig legge til sikkerhetskontaktinformasjon på Microsoft-kontoen. Se Min konto: Sikkerhetsstøtte.

Hvis denne løsningen ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Flytt og last deretter ned profilen på nytt

Du løser dette problemet ved å flytte og deretter laste ned profilen på nytt. Slik gjør du dette:

Obs!  Hvis du vil bruke en minnepinne eller en USB-harddisk til å fullføre disse trinnene, må du først formatere denne enheten for Xbox-lagring. (Se Støtte for minnepinne for Xbox 360.)

1. Flytt profilen til en minnepinne eller USB-harddisk. Slik gjør du dette:
    1. Koble minnepinnen eller harddisken til konsollen.
    2. Gå til Settings og velg Storage.
    3. Velg All Devices.
    4. Velg Profiles, og velg deretter spillerprofilen din.
    5. Velg Move.
    6. Velg minneenheten du vil flytte profilen din til.
      Obs! En minneenhet kan være en minnepinne, en USB-harddisk eller Xbox 360-harddisken. Sørg for at du flytter profilen til en minnepinne eller harddisk.
    7. Fjern minnepinnen eller harddisken fra konsollen.
  2. Last ned profilen på nytt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned profilen på nytt, kan du se Administrere kundestøtte for gamertag og profil.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.