Feilkode 8004ad43 vises når du foretar et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

8004ad43

Dette kan bety én av to ting:

• Betalingsalternativet kan ikke godkjennes via banken.
  • Microsoft oppdaget mistenkelig aktivitet og hindrer belastninger.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller faktureringsadressen.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 2: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Microsoft-kjøpet kan ha mislyktes av følgende årsaker:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet godtar ikke nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet hindrer bruk av kortet med hensikt.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at betalingsalternativet du bruker, er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Hvis banken eller kredittselskapet ikke blokkerer transaksjonen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Prøv kjøpet på nytt senere.

Microsoft-kjøpet kan ha blitt blokkert av én av følgende årsaker:

• For mange nylige kjøpsforsøk har blitt avvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke, kan ha en manglende betaling registrert som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis det forekommer mange mislykkede kjøp, kan dette føre til at transaksjoner ikke blir behandlet før du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.

Hvis problemet vedvarer etter at du har ventet 48 timer, prøver du den neste løsningen.

Løsning 4: Bruk et nytt betalingsalternativ.

Betalingsalternativet har kanskje blitt avvist tidligere, eller har en tidligere ubetalt saldo. I dette tilfellet må du bruke et annet kredittkort for kjøpet.

Du kan løse dette problemet ved å legge til et nytt betalingsalternativ på Microsoft-kontoen og deretter prøve å foreta kjøpet på nytt ved hjelp av det nye alternativet. Se Legge til et betalingsalternativ på nettet, velg Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen og følg deretter instruksjonene.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Bruk et Xbox-gavekort, hvis det er tilgjengelig.

Du kan alternativt kjøpe et Xbox-gavekort fra en detaljist og løse det inn for å kjøpe fra Microsoft.

Obs!  Ikke alle kjøp støtter Xbox-gavekort. Før du kjøper et, må du kontrollere at kjøpet tillater bruk av gavekort.