Del denne siden

Feilkode 8007-0435 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live:

Can't sign on to Xbox Live

8007-0435

Løsninger

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker tilkoblingsproblemer for Xbox Live, kan du se Xbox Live: Koble til Xbox Live.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja
    Nei

    Takk for tilbakemeldingen

    Takk for tilbakemeldingen!

    Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
    Få hjelp fra fellesskapet
    Ambassador chat image
    Nettprat med ambassadør
    Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

    Gi tilbakemelding på dette emnet

    255 tegn igjen.
    Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
    Få hjelp fra fellesskapet
    Ambassador chat image
    Nettprat med ambassadør
    Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

    Kontakt oss

    Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8007-0435 vises når du prøver å logge på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

    Del denne siden