Feilkode 351F-0000-0080-0300-8007-0570 vises når du laster ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Du får kanskje følgende feilkode når du laster ned en oppdatering for Xbox 360-konsollen:

Status Code: 351F-0000-0080-0300-8007-0570

Dette betyr at det har oppstått en feil i en spill- eller appoppdatering som du lastet ned.

Finn ut mer om titteloppdateringer for spill og apper på Et spill eller en app på Xbox 360-konsollen må oppdateres.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Jeg får en feilmelding når jeg tester Xbox Live-tilkoblingen.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Følg instruksjonene på Slik tømmer du systembufferen for Xbox 360. Prøv deretter å laste ned oppdateringen på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kopiere oppdateringen til en minnepinne, en CD eller en DVD

Kopier konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne, CD eller DVD, og installer deretter oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

Kopiere til en minnepinne

Obs! FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Last ned oppdateringsfilen.
  3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Pakk ut filen:
  • Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å pakke den ut.
  • Hvis du bruker en tidligere versjon av Windows, må du bruke et spesialprogram for å pakke ut filen (for eksempel WinZip).
  1. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  2. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  3. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
  4. Start konsollen på nytt.
  5. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.

Brenne til en CD eller DVD

Du kan også laste ned oppdateringen til datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
  2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  3. Pakk ut filen:
  • Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å pakke den ut.
  • Hvis du bruker en tidligere versjon av Windows, må du bruke et spesialprogram for å pakke ut filen (for eksempel WinZip).
  1. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
  2. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
  3. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
  4. Start konsollen på nytt.
  5. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.
Hvis du fortsatt får en feilmelding etter at du har prøvd disse løsningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.