Feilkode 8007000B vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

• Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
  • Status code: 8007000B

Dette betyr at konsollen ikke kan koble til Xbox Live-tjenesten. Dette problemet kan oppstå på grunn av følgende årsaker:

• Enkelte Xbox Live-funksjoner er ikke tilgjengelige på grunn av systemvedlikehold eller et uventet problem med Xbox Live.
  • Det kan hende at konsollen ikke er koblet til Xbox Live-tjenesten.
  • Det kan hende at nødvendige porter ikke er åpne på nettverket.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Kontrollere statusen til Xbox Live-tjenesten

Enkelte Xbox Live-funksjoner er kanskje utilgjengelige på grunn av planlagt systemvedlikehold eller midlertidige problemer med Xbox Live. Hvis du vil vite statusen til Xbox Live-tjenesten, kan du gå til statussiden for Xbox Live.

Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, kan du prøve på nytt senere når Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig. Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig og du fortsatt ser denne feilmeldingen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Teste tilkoblingen til Xbox Live-tjenesten

Test Xbox Live-tilkoblingen på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.

Obs!  Hvis testen mislykkes og du ikke kan koble til Xbox Live, kan du prøve trinnene i løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live.

Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, men tilkoblingen ikke fungerer, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Åpne nettverksporter

For å få tilgang til Xbox Live må flere porter være åpne på nettverksmaskinvaren eller i brannmuren. Hvis du vil ha informasjon om hvilke nettverksporter som må være åpne for Xbox Live, kan du se Nettverksporter som brukes av Xbox Live.

Hvis du ikke kan løse problemet med disse løsningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.