Feilkode 80070020 vises når du laster ned profilen på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen på Xbox 360-konsollen:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.
80070020

Hvis du ser denne meldingen og feilkoden, betyr det at forsøket på nedlasting mislyktes, men problemet kan være midlertidig.

Løsninger

Løsning 1: Tøm bufferen, start konsollen på nytt, og last ned profilen på nytt.

Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Innstillinger, og velg Systeminnstillinger.
  2. Velg Lagring eller Minne.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Tøm systemets buffer.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.

Last ned profilen på nytt.
Start konsollen på nytt. Prøv deretter å laste ned profilen på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Last ned profil.
    Obs!  Hvis Last ned profil ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på profilen. Trykk X for å logge av.
  2. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen. Hvis du ikke vet legitimasjonen for Microsoft-kontoen, kan du se Vanlige spørsmål om å administrere Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.
  3. Oppgi passordet.
  4. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Harddisk) hvis du blir bedt om det. Nedlasting av profilen starter.
Alternativet Husk passord
Alternativet Husk passord

Alternativet Husk passord er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på Xbox Live-profilen. La Husk passord være uavmerket hvis du vil bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på denne konsollen.

Du skal nå kunne logge deg på denne konsollen med gamertagen for Xbox Live.

Løsning 2: Kontakt kundestøtte for Xbox.

Hvis du ikke kan løse problemet med disse løsningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.