Feilkode 80070026 vises når du laster ned profilen til Xbox 360-konsollen

Du får følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned profilen til Xbox 360-konsollen:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 80070026

Hvis du ser denne meldingen og feilkoden, betyr det at det er et problem med profilen din. Det kan for eksempel hende at profilen din er skadet, eller at det er et problem med lagringsenheten som profilen er lagret på.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Bekreft at profilen din finnes og ikke er skadet.

1. Velg Innstillinger og deretter System.
  1. Velg Lagring.
  1. Velg ønsket lagringsenhet, og velg deretter Profiler.
  2. Bekreft at profilen din finnes og ikke er skadet.
    Obs!  Hvis ikonet "!" vises ved siden av profilen din, er profilen skadet. Hvis profilen er skadet, velger du profilen og deretter Slett.
  3. Prøv å laste ned profilen på nytt.
  4. Hvis du fortsatt ikke kan laste ned profilen, fjerner du Xbox-harddisken din og prøver deretter å laste ned profilen til en USB-enhet.
    Obs!  Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fjerner Xbox-harddisken, kan du se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.
  5. Koble fra alle enhetene som er koblet til Xbox 360-konsollen. Koble konsollen fra stikkontakten.
  6. Koble deretter konsollen til stikkontakten på nytt, koble til alle enhetene på nytt, og prøv deretter å laste ned profilen din på nytt.

Løsning 2: Tøm systembufferen.

Xbox 360-systembufferen lagrer ulike elementer, for eksempel spilloppdateringer, installasjonspakker med systemoppdatering og spillerbilder av vennene dine. Du kan ofte løse problemer med Xbox 360 ved å tømme systembufferen.

Følgende blir ikke fjernet når du tømmer hurtigbufferen:

• Gamertagen din
  • Innhold du har lastet ned
  • Spillfiler
  • Programvareoppdateringer for konsollen

Hvis du tømmer hurtigbufferen, fjernes tidligere nedlastede spilloppdateringer. Du må laste ned disse oppdateringene på nytt neste gang du spiller spillet.

Følg trinnene nedenfor for å tømme systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til innstillinger, og velg Systeminnstillinger.
  3. Velg Lagring eller Minne.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Tøm systemets buffer.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.
  7. Start konsollen på nytt.

Løsning 3: Last ned profilen på nytt.

Det kan være aktuelt å laste ned Xbox Live-profilen i følgende situasjoner:

• Du vil bruke Xbox Live-gamertagen på en annen Xbox 360-konsoll.
  • Du slettet Xbox Live-gamertagen fra din egen Xbox 360-konsoll ved et uhell.

Du kan laste ned Xbox Live-profilen til en hvilken som helst Xbox 360-konsoll. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren (den store X-knappen i midten).
  1. Velg Last ned profil.

Obs!
    Vises ikke Last ned profil? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, bekreft, og velg deretter Last ned profil.
  1. Velg Last ned profil nederst på skjermen Last ned profil.
  1. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke vet den, kan du se løsningen for tapt konto.
  2. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt det, kan du tilbakestille det eller se løsningen for tapt passord.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du skrive inn forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.
  3. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.
    Du skal nå kunne logge deg på med Xbox Live-profilen din på konsollen.
    Viktig!  Hvis du har lastet ned profilen til en annen konsoll og velger alternativet Husk passord, kan du fjerne passordet eksternt, slik at ingen andre på den andre konsollen får tilgang til profilen din. Du kan finne ut hvordan ved å se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.