Feilkode 800700E8 vises når du laster ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 800700E8

Dette kan bety at det har oppstått en feil på Xbox Live eller at Xbox-konsollen har problemer med nettverkstilkoblingen.

Obs!  Denne feilen er bare midlertidig og gjelder ikke nødvendigvis betalingen eller kontoopplysningene.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-09-26T20:35:06.6450182+00:00

Løsning 2: Foreta kjøpet via en nettleser.

Hvis du får dette problemet mens du foretar et kjøp, kan du omgå problemet ved å foreta kjøpet på Internett via en nettleser på Xbox.com i stedet for via konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på account.microsoft.com, og logg på med Microsoft-kontoen.
  2. Velg eller trykk Store, og velg kategorien du vil kjøpe fra. Hvis du for eksempel vil kjøpe en video, velger du Underholdning og deretter Filmer og TV.

Løsning 3: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Storage.
System Settings-skjermen vises med Storage valgt.
  1. Merk (men ikke velg) en lagringsenhet, og trykk deretter Y-knappen på håndkontrolleren for å velge Device Options.

Obs!  Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du merker. Dermed tømmes bufferen for alle lagringsenheter.
Storage Devices-skjermen vises med Hard Drive valgt.
  1. Velg Clear System CacheDevice Options-skjermen.
Device Options-skjermen vises, der Clear System Cache er valgt.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Obs!  Du kommer tilbake til Storage Devices-skjermen når du har tømt systembufferen. Du kan deretter trykke guideknappen på håndkontrolleren og gå tilbake til startsiden for Xbox.

Løsning 4: Slå Xbox 360-konsollen av og på.

Slå av konsollen og deretter på igjen for å se om det løser problemet. Slik gjør du det:

1. Hvis du skal slå av konsollen, berører du av/på-knappen foran på konsollen. (Se knappene med grønt lys nedenfor.)
Det er grønne streker rundt av/på-knappen på den originale Xbox 360-konsollen og Xbox 360 E-konsollen for å fremheve den.
  1. Trykk av/på-knappen på nytt for å slå konsollen på igjen.

Løsning 5: Feilsøk nettverkstilkoblingen.

Kjør Løsning for feil på tilkobling av Xbox 360. Dette trinnvise verktøyet kan kanskje finne problemet, som kan være en dårlig Internett-tilkobling eller et problem med ruteren.