Feilkode 80070194 vises når du laster ned Xbox Live-innhold på Xbox 360

Du ser kanskje følgende feilkode når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

80070194

Løsninger

Løsning 1: Avbryte eller slette nedlastingene og prøve å laste ned innholdet på nytt

Du kan prøve å løse dette problemet ved å avbryte ventende nedlastinger, slette ufullstendige nedlastinger, og deretter prøve å laste ned innholdet på nytt. Slik gjør du det:

Trinn 1: Avbryt alle nedlastinger

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Marketplace.
  3. Velg Active Downloads.
  4. Velg Cancel All.

Trinn 2: Avbryt delvis fullførte nedlastinger

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter lagringsenheten
  3. Velg innholdstypen du prøver å laste ned.
  4. Finn artikkelen du prøver å laste ned.
  5. Hvis artikkelen er oppført, merker du den og velger Delete.

Trinn 3: Last ned innholdet på nytt

Prøv å laste ned innholdet på nytt fra nedlastingsloggen. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox LIVE på konsollen.
  2. Gå til Settings og velg Account.
  3. Velg Download History.
  4. Bla gjennom nedlastingsloggen. Merk artikkelen, og følg deretter instruksjonene for å laste den ned på nytt.

Løsning 2: Kontakte kundestøtte for Xbox

Hvis de foregående løsningene ikke løser problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.