Feilkode 80070428 vises når du kobler til Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser en av feilkodene og -meldingene nedenfor når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen. En av disse feilene vises kanskje når du prøver å laste ned systemoppdateringer, gjenopprette profilen eller gamertagen eller foreta et kjøp fra Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be downloaded at this time. Please try again later.

Feilkode: 80070428

There’s a problem with Xbox Live Marketplace. Please try again later.

Statuskode: 80070428

Hvis en av disse meldingene vises, kan det bety at det er et problem med Xbox Live-tjenesten eller et problem med å verifisere Xbox Live-kontoen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontrollere statusen til Xbox Live-tjenesten

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Løsning 2: Feilsøke Xbox 360-tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker tilkoblingen til Xbox Live, kan du gå til Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Løsning 3: Hvis du prøver å laste ned systemoppdateringer eller gjenopprette profilen

Hvis du prøver å laste ned systemoppdateringer eller gjenopprette profilen på Xbox 360-konsollen, bekrefter du at fakturerings- og betalingsinformasjonen for Xbox Live-kontoen er oppdatert og riktig, og at du har godtatt vilkårene for bruk for Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Xbox.com bruker du Microsoft-kontoen for å logge deg på Xbox Live-kontoen (hvis du ikke allerede er logget på).
    Obs!  Du kan bli bedt om å godta de nye vilkårene for bruk av Xbox.com. Du må godta avtalen for å kunne koble til Xbox Live.
  2. Klikk Min konto under gamertagen.
  3. Velg Administrer betalingsalternativer.
  4. Kontroller at fakturerings- og betalingsinformasjonen stemmer.
  5. Logg av Microsoft-kontoen.
  6. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
    Obs!  Du kan bli bedt om å godta de nye vilkårene for bruk av Xbox.com. Du må godta avtalen for å kunne koble til Xbox Live.
  7. Hvis konsollen ikke installerer systemoppdateringen ved oppstart, må du kanskje oppdatere manuelt.

Løsning 4: Hvis du prøver å kjøpe noe fra Xbox Live

Hvis du prøver å kjøpe noe og det ikke vises noen tjenestevarsler, kontrollerer du at faktureringsinformasjonen er riktig. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kontrollerer faktureringsinformasjonen, kan du gå til Slik endrer eller oppdaterer du opplysningene om faktureringskontoen for Xbox Live.

Hvis det ikke vises noen tjenestevarsler og faktureringsinformasjonen er riktig, venter du 48 timer og prøver deretter å kjøpe innholdet på nytt.