Feilkode 80070435 vises når du prøver å koble til Xbox Live trådløst

Oversikt

Hvis du ser feilkode 80070435 når du prøver å koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live, betyr det at det er et problem med Xbox Live-tjenesten eller den trådløse tilkoblingen mellom Xbox 360-konsollen og Xbox Live.

Du kan finne ut om problemet er knyttet til Xbox Live-tjenesten eller den trådløse tilkoblingen (og finne løsninger for disse problemene) ved å se kundestøtte for Xbox Live.