Feil 8007045D vises når du laster ned Xbox Live-profilen på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.
Statuskode 8007045D

Dette betyr at det oppstod en feil under nedlastingen.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-23T07:04:02.4258573+00:00

Løsning 2: Kontroller Xbox Live-tilkoblingen.

Hvis du ikke kan koble til Xbox live, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Løsning 3: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y  på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen tømmes for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 4: Slett profilen som er lagret på Xbox-konsollen, og last ned profilen på nytt.

Slik sletter du profilen som er lagret på Xbox-konsollen:

1. Gå til Settings, og velg System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Gamer Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)

Slik laster du ned Xbox Live-profilen:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.
    Obs!  Hvis det ikke vises et varsel om nedlasting av profil, betyr det sannsynligvis at du er logget på profilen. Trykk X  for å logge av.
  3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se Spørsmål om en Microsoft-konto eller en gamertag.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.
  4. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Hard Drive).
    Nedlasting av profilen starter.
Når nedlastingen er fullført, kan du velge om du vil kreve et passord for Microsoft-konto for å logge på profilen. Standardinnstillingen for Remember Password er off som standard, noe som betyr at du blir bedt om passordet til Microsoft-kontoen hver gang du logger på Xbox Live-profilen din på denne konsollen.
Alternativet Remember Password er valgt på påloggingsskjermen for Xbox 360.
La Remember Password være uavmerket hvis du vil bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på denne konsollen. Du skal nå kunne logge deg på konsollen med Xbox Live-gamertagen din.