Feilkode 80070490 vises når du bruker Xbox Live eller Film og TV på Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din eller strømme video fra Film og TV:

80070490

Dette kan bety at du må enten slette og gjenopprette gamertagen din og slette loggen, eller frigjøre plass på harddisken.

Løsninger

Løsning 1: Slette gamertagen, tømme bufferen og gjenopprette gamertagen

Hvis du får denne feilkoden når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din, følger du denne fremgangsmåten:

1. Koble fra alt tilbehør på konsollen, for eksempel hodesettet, minitastaturet for Xbox 360 og Kinect-sensoren.
  2. Slett profilen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll.
  3. Tøm systembufferen to ganger. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  4. Gjenopprett gamertagen. Hvis vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.
  5. Start konsollen på nytt.

Løsning 2: Frigjør minst 200 MB ledig plass på harddisken

Hvis du får denne feilkoden når du prøver å strømme video fra Film og TV, må du frigjøre minst 200 MB plass på harddisken.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sletter elementer fra harddisken, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.

Beslektede problemer