Feilkode 800704DC vises når du laster ned Xbox Live-profilen på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen på Xbox 360-konsollen:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 800704DC

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live-tjenesten eller Microsoft-kontoen din.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-23T09:08:47.2212644+00:00

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Hvis du nettopp har opprettet kontoen din på Xbox.com, men ikke har lagt til sikkerhetsinformasjon, må du gjøre dette før du laster ned profilen. Dette bidrar til å sikre at du kan gjenopprette kontoen hvis du noensinne glemmer passordet eller ikke får tilgang til den. Xbox 360 krever at du legger til to alternative kontaktmetoder.

Slik legger du til sikkerhetsinformasjon på nettet:

1. Logg på Sikkerhet-siden med e-postadressen og passordet.
  2. Velg OPPDATER INFORMASJON under Oppdater sikkerhetsinformasjonen.
  3. Legg til et telefonnummer eller en e-postadresse, og følg deretter fremgangsmåten som vises.
  4. Gjenta trinn 3 med en ny e-postadresse eller nytt telefonnummer.
  5. Gå tilbake til konsollen, og prøv å laste ned profilen på nytt.

Løsning 3: Se gjennom Microsoft-kontoen for å finne gjeldende status.

Hvis du nylig har endret betalingsalternativet, må du kontrollere at det ble oppdatert riktig på faktureringskontoen. Hvis det gjeldende betalingsalternativet er utløpt, må du bytte til et nytt kredittkort eller legge til et annet betalingsalternativ.

Hvis du vil endre eller oppdatere betalingsalternativet, kan du se Legg til, oppdater eller fjern kredittkort og andre betalingsmåter og deretter følge instruksjonene.

Løsning 4: Feilsøk Xbox Live-tilkoblingen.

Dette problemet kan oppstå hvis det er et problem med Internett-tilkoblingen. Prøv å feilsøke tilkoblingen ved å bruke løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360.

Løsning 5: Kontroller faktureringsinformasjonen på Microsoft-kontoen.

Kontroller at faktureringsinformasjonen stemmer på Microsoft-kontoen:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 6: Endre passordet for Microsoft-kontoen.

Prøv å endre passordet du bruker for Microsoft-kontoen, til å løse dette problemet:

1. Gå til Min konto-siden i en nettleser.
  2. Klikk Endre passord.
  3. Skriv inn det gjeldende passordet og et nytt passord, og klikk deretter Lagre.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Logg på Microsoft-kontoen din på konsollen, og prøv å laste ned profilen på nytt.

Løsning 7: Fjern eventuell lagret informasjon fra Xbox 360-konsollen.

Det kan være problemer med Xbox-profilen som er lagret på Xbox 360-konsollen. Slett profilen din, og last den ned på nytt:

1. Slett profilen fra Xbox 360-konsollen. Se Legge til eller fjerne en Xbox-profil hvis du vil ha instruksjoner.
  2. Tøm systembufferen. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360 hvis du vil vite hvordan du gjør dette.
  3. Slå av Xbox 360-konsollen og nettverksmaskinvaren (for eksempel modemet og ruteren).
Bildet viser en Xbox 360-konsoll som er koblet til en Ethernet-ruter.
  1. Vent 30 sekunder.
  2. Slå på modemet, og vent til det får kontakt med Internett (ca. ett minutt).
  3. Slå på neste maskinvareenhet (for eksempel ruteren), og vent noen flere minutter.
  4. Last ned profilen din.

Start konsollen på nytt etter at profilen er lastet ned, og prøv deretter å koble til Xbox Live.