Feilkode 80070525 vises når du bruker Xbox Live

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du bruker Xbox Live:

Sorry, there was a problem. Please try again later.

Code: 80070525

Dette kan bety ett av følgende:

• Du prøvde å logge på Xbox Live med en Microsoft-konto som det ikke er knyttet sikkerhetsbevis til, og som ikke egentlig er tilknyttet Xbox-konsollen du bruker.

Obs!  Et sikkerhetsbevis er et kontaktpunkt (som en e-postadresse eller et telefonnummer) som Microsoft kan bruke til å kontakte deg for å bekrefte kontoeierskap hvis vi er bekymret for sikkerheten til kontoen din. Finn ut mer om sikkerhetsbevis på Oversikt over sikkerhetsbeviser for Microsoft-kontoen.

• Du har en NAT-feil (Network Address Translation).

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Legg til et sikkerhetsbevis til Microsoft-kontoen. Se Legge til et sikkerhetsbevis for Microsoft-kontoen for mer hjelp.

Løsning 2: Undersøk og løs eventuelle tilkoblings- eller NAT-feil. Se Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live for mer hjelp.

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet og du fortsatt får feilen, kontakt kundestøtte for Xbox.