Feilkode 80070571 vises når du laster ned en Xbox Live-profil på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen til en Xbox 360-konsoll:

80070571

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.

Dette kan bety at Xbox Live-profilen på konsollen er skadet.

Løsninger

Løsning 1: Slett den skadede profilen, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

Du løser dette problemet ved å slette den skadede profilen som er lagret på Xbox 360-konsollen, og deretter laste ned profilen på nytt.

Trinn 1: Slett den skadede profilen.

1. Gå til Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Gamer Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.

Trinn 2: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  1. Gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
  3. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y  på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden dette tømmer hurtigbufferen for alle lagringsenheter.)
  4. Velg Clear System Cache.
  5. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  6. Start konsollen på nytt.

Trinn 3: Last ned Xbox Live-profilen din.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.
    Obs!  Hvis Download Profile ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på. Trykk X  for å logge av profilen.
  3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live.
    Obs!
  4. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel harddisk).

Nedlasting av profilen starter. Når profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil kreve et passord for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Løsning 2: Feilsøk lagringsenheten.

Obs!  Denne løsningen fungerer ikke på konsoller med 4 GB.

1. Slå av konsollen.
  2. Fjern harddisken (se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk).
  3. Prøv en annen Xbox 360-harddisk hvis en er tilgjengelig, eller prøv en ekstern minnepinne.
  4. Last ned profilen din (hvis du vil ha mer informasjon, kan du se trinn 3 i løsning 1).
    Obs!  Hvis profilen lastes ned uten problemer, er sannsynligvis den opprinnelige lagringsenheten årsaken til problemet. Se Feilsøke Xbox 360-harddisker eller USB-enheten fungerer ikke når den er koblet til en Xbox 360-konsoll.